Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται από μια θριαμβευτική καλοκαιρινή περιοδεία με πάνω από 25 απόλυτα επιτυχημένες συναυλίες!

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΑΛΙΤΣΑ… Πήγε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, έχοντας μέσα το ρεπερτόριο της Ελεωνόρας και τραγούδια που αγαπάμε! Όλα αυτά που κάνουν ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο, ανατρεπτικό με την Ελεωνόρα επί σκηνής, να μοιράζεται τα τραγούδια που πάντα θέλουμε να ακούμε και να τραγουδάμε, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της. Μια παράσταση με την αισθητική και τη σφραγίδα της.

Φτάνοντας στο τέλος της περιοδείας αυτής και μετά την sold out συναυλία της τον Ιούνιο στο Θεατρο Βράχων στον Βύρωνα, επιστρέφει στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στον Πειραιά για ακόμα μια μεγάλη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.

Με κάθε εμφάνισή της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει την δική της ταυτότητα, το «σάουντρακ της δικής της γενιάς», που χωρά επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και τα νεανικά και πρόσφατα μελωδικά βιώματά της. Γι’ αυτό και οι συναυλίες της προσελκύουν πάντα πολύ κόσμο και κυρίως κόσμο όλων των ηλικιών.

zouganeli_valitsa_2015_05

Παίζουν μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί: Αγγελόπουλος Γιάννης – τύμπανα, Καλαντζάκος Νίκος – πιάνο/ενορχήστρωση, Κίτσος Παρασκευάς – μπάσο, Μπαρμπαγάλας Δημήτρης – κιθάρα, Οικονομίδης Γιάννης – τρομπέτα, Πασαλίδης Νίκος – μπουζούκι, Χατζηιορδάνου Κωνσταντίνος – ακορντεόν.

Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Βραχνός
Ηχος: Αργύρης Λιανός – Brian Coon
Σχεδιασμός-Χειρισμός φώτων: Βασίλης Καραμούζης
Επιμέλεια παραγωγής: ΜΕΝΤΑ ART EVENTS

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
Τηλ. πληροφοριών: 210 4226330, 210 4143310 &210 4143320

Έναρξη: 21:30

Τιμές εισιτηρίων: 13 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ ταμείο.

Σημεία προπώλησης:
viva.gr, 11876, καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload Stores, Media Markt και στα εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here