Η παγκόσμιας εμβέλειας σοπράνο Emma Shapplin που έχει συνδέσει το όνομά της με την Ελλάδα και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό μας, θα δώσει την μοναδική συναυλία της χρονιάς για την χώρα μας την Παρασκευή 3 Απριλίου στην Ιερά Οδό στα πλαίσια της περιοδείας “The Dandy’s Tour”.

emma_shapplin_2014_05_02

Τολμώντας να σπάσει τα όρια της κλασσικής μουσικής, η Emma Shapplin συνδύασε με πρωτοτυπία την όπερα με την ποπ μουσική και ήδη από τον πρώτο δίσκο της “Carmine Meo” γνώρισε τεράστια επιτυχία χάρη σε κομμάτια όπως το «Spente Le Stelle». Ο μοναδικός τρόπος ερμηνείας της, τα εκατομμύρια των δίσκων που έχει πουλήσει και οι διαρκώς sold out εμφανίσεις της ανά τον πλανήτη, την έχουν καθιερώσει ως μια από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της εποχής μας.

Στην Ιερά Οδό η Emma Shapplin θα εμφανιστεί με την full band της (επταμελές κλασσικό σύνολο με δύο έξτρα φωνές) και θα μας παρουσιάσει ένα best-of των μεγάλων επιτυχιών της καριέρας της, καθώς και κομμάτια από τον νέο δίσκο της “Dust Of A Dandy”.

Καθώς πλησιάζει η ημέρα διεξαγωγής της συναυλίας της Emma Shapplin στην Ιερά Οδό (στις 3 Απριλίου) κατά τη διάρκεια της οποίας θα την απολαύσουμε στις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας της, το πρόγραμμα της βραδιάς συμπληρώνεται με μια εξαιρετική Ελληνίδα καλλιτέχνη: η Nefeli Walking Undercover με το συγκρότημά της θα ανοίξει την συναυλία, μετά από προσωπική επιλογή της ίδιας της Emma Shapplin!

emma_shapplin_2014_05_03

Η Νεφέλη Λιούτα είναι μια ξεχωριστή περίπτωση μουσικού δημιουργού: ο πρώτος δίσκος που κυκλοφόρησε ( το 2011) με τίτλο “Τα Μολύβια-Κομάντος” είναι ένα μαγικό ηχητικό κολάζ που συνδυάζει την πολυφωνία, αιθέριους ήχους και ετερόκλιτα μουσικά όργανα. Την ίδια χρονιά κέρδισε το πρώτο βραβείο σύνθεσης και στίχου στους Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών). Έχει παρουσιάσει τη δουλειά της στους σημαντικότερους μουσικούς χώρους της Αθήνας, από τη Στέγη γραμμάτων και Τεχνών, τον “Παρνασσό”, το Ωδείο “Φίλιππος Νάκας” ως το Six Dogs. Ο δεύτερος δίσκος της αναμένεται να κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα.

Επίσης, ως μουσικός συνεργάζεται με καλλιτέχνες της νέας “αθηναϊκής σκηνής”, όπως ο Leon, και ο Pan Pan, οι Egg Hell και άλλοι, κινούμενη σε διαφορετικά ηχητικά τοπία από τις προσωπικές της δουλειές.

Η προπώληση των εισιτηρίων της μοναδικής συναυλίας της Emma Shapplin για φέτος στην Ελλάδα συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΟΡΘΙΟΙ
Προπώληση: 30 Ευρώ
Ταμείο: 35 Ευρώ

ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ (περιορισμένος αριθμός)
Προπώληση: 40 ευρώ
Ταμείο: 48 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα ticketarena.gr, viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Έναρξη προσέλευσης: 20:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here