Τέσσερις πολυσχιδείς μουσικούς που κινούνται με ευελιξία ανάμεσα στα μουσικά είδη συστήνει στο κοινό η Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Οι Tales from the box, ενα ντουέτο που αποτελείται απο τον Θάνο Σταυρίδη, συνθέτη κι έναν από τους πιο αναγνωρισμένους μουσικούς στο χώρο του ακορντεόν με σπουδαίες συνεργασίες στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια και την Στέλλα Τέμπρελη, δεξιοτέχνη του βιολοντσέλου, με πλήθος διακρίσεων σε διαγωνισμούς μουσικής δωματίου, διαλέγουν ιστορίες από το μουσικό κουτί της καρδιάς τους, τραγούδια από περασμένες δεκαετίες, αλλά και από το σήμερα. Ανακατεύουν την τράπουλα της παράδοσης, δανείζονται μελωδίες από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο και συνθέτουν επί σκηνής ένα μοναδικό soundtrack και συναντούν επί σκηνής δύο επίσης πολύ νέους τραγουδοποιούς, τον Ηλία Παντελιά και τον Ιάσωνα Παπαδάκη.

Ο Ηλίας Παντελιάς ζει στο Παρίσι αλλά έκανε αίσθηση με την καινούργια δισκογραφική δουλειά του, «Αthene Noctua» σε μουσική και στίχους δικούς του και καλλιτεχνική επιμέλεια της Ευανθίας Ρεμπούτσικα. Έμπειρος στα μουσικά ταξίδια με ήχους και χρώματα απ’ τα βαλκάνια, θα οδηγήσει τη συναυλία απ’ το Παρίσι του ‘40, στην Ιταλία του Φελίνι, την Κούβα του Πορταμπάλες για να φτάσει στην Ελλάδα και να συναντήσει τους Tales from the box.

Ο Ιάσων Παπαδάκης είναι ένας νέος αυτοδίδακτος τραγουδοποιός, που έχει βρεθεί, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μόλις 23, σε αγγλικές indie σκηνές, να τραγουδά με τη ζεστή και βαθιάς χροιάς φωνή του. Έρχεται στη σκηνή του Πειραιώς 131 με φόρα από εμφανίσεις στην Αγγλία, στο Λονδίνο και στο Μπρίστολ, με τη δική του μείξη αμερικάνικης και βρετανικής folk Και country μουσικής.

Όλοι μαζί χαράζουν μια μουσική πορεία που οδηγεί κατευθείαν στην καρδιά της άνοιξης.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

“Πειραιώς 131”
Πειραιώς 131 – Αθήνα
Tηλ. : 2103450922

Προπώληση: viva.gr και 210-3450922
Τιμές εισιτηρίων: Ορθίων: 8 ευρώ, Καθήμενων: Α’ ζώνη 15 ευρώ,
Β’ ζώνη 12 ευρώ

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Μαργαρίτα Μυτιληναίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here