Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στο εξωτερικό ο πρώτος προσωπικός δίσκος της Γεωργίας ΝταγάκηPhobie” (Φόβος)

Πρόκειται για μια διεθνή παραγωγή που ξεκίνησε στην Ελλάδα , ολοκληρώθηκε δε και εκδόθηκε στο Βερολίνο από την Monopol Records. Μια εταιρία μέλος της σπουδαίας Meisel Records, στο διάσημο της οποίας Hansa studio έχουν ηχογραφήσει καλλιτέχνες όπως ο David Bowie, οι Cure και οι Depeche Mode. Μια εταιρεία που αναγνωρίζει στην Γεωργία Νταγάκη την διεθνή εμβέλεια που έχει ο ήχος η παρουσία και η μουσική της και κυκλοφόρησε τον «Φόβο» στην Γερμανία στην Αυστρία και την Ελβετία. Στην Ελλάδα και την Κύπρο ο «Φόβος» θα κυκλοφορήσει από την MINOS/EMI την Δευτέρα 3 Νοέμβριου του 2014 και λίγο αργότερα στον υπόλοιπο κόσμο από την Universal.

ntagaki_2014_10_001

Με διάρκεια πάνω από 50 λεπτά ο «Φόβος» περιλαμβάνει 9 νέα τραγούδια, δύο διασκευές και ένα ορχηστρικό, σε μουσικές και στίχους της Γεωργίας Νταγάκη αλλά και των Αντώνη Μιτζέλου, Σταύρου Σιόλα, Ανδριάνας Μπάμπαλη, Οδυσσέα Ιωάννου, Ορέστη Ντάντου, Πόλυ Κυριάκου, Γιάννη Ηλιόπουλου, Γιάννη Σκούταρη, Σταύρου Σταύρου,Γιάννη Πλιάγκου, Ηλιάνας Λυκούδη, Ηλία Βασιλαρά , Ψαραντώνη και Mariς Boine Persen.

Σε συνεργασία με την Meisel Records, η πρώτη μετά την κυκλοφορία του δίσκου περιοδεία της γοητευτικής μας εκπροσώπου στο εξωτερικό, περιλαμβάνει τους εξής σταθμούς: 18/10 Θεσσαλονίκη, 29/10 Brussels, 31/10 Minden-Hanover, 01/11 Dortmund, 03/11 Cologne, 04/11 Frankfurt, 06/11 Berlin.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here