Mία από τις καλύτερες τραγουδίστριες της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, για πρώτη φορά στο Λονδίνο σε μια ιδιαίτερη, προσωπική συναυλία!

Τη Δευτέρα 19 Οκτώβριου η Γιώτα Νέγκα εμφανίζεται στο club “The Cockpit” στην περιοχή Marylebone στο κεντρικό Λονδίνο.

Η Γιώτα Νέγκα καθήλωσε το ελληνικό κοινό ήδη από το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε. Το single του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου “Με τα μάτια κλειστά” που περιείχε και το ομότιτλο τραγούδι, έγινε η αφορμή για να γνωρίσουμε όλοι μία συναρπαστική φωνή με υπέροχο ηχόχρωμα και ταυτόχρονα μία ολοκληρωμένη ερμηνεύτρια, από τις καλύτερες των τελευταίων ετών.

negka_2015_10_001

Με στιβαρή και ουσιαστική ερμηνεία, που ξεκινά από τις σπουδαίες λαϊκές φωνές του παρελθόντος για να δώσει στη συνέχεια το δικό της ευδιάκριτο στίγμα σε ό,τι ερμηνεύει, η Γιώτα Νέγκα κατάφερε με τρεις μόλις προσωπικούς δίσκους και ελάχιστες συμμετοχές σε δίσκους σημαντικών δημιουργών, να θεωρείται ήδη μία εξαιρετική, αγαπημένη  ερμηνεύτρια.

Το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο  «Καινούριο Φιλί» και με συνθέτη τον Θέμη Καραμουρατίδη αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό , με το “Δίκιο μου ” να αποτελεί ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισαν και ακούστηκαν πολύ έως σήμερα. Και η ομότιτλη παράσταση τους  χαρακτηρίστηκε ως μία από τις καλύτερες, αποσπώντας  εξαιρετικές κριτικές από τους δημοσιογράφους και το κοινό, το οποίο  συμμετείχε με ενθουσιασμό σε ένα πρόγραμμα  όπου το  παλιό και αγαπημένο της ελληνικής μουσικής εναρμονίστηκε ευφυώς με το καινούριο. Σε ένα πρόγραμμα που άφηνε στο τέλος κάθε βραδιάς μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι.

Την ίδια ακριβώς αίσθηση θα μεταφέρει η Γιώτα Νέγκα και στο Λονδίνο. Και με τη συνοδεία του Άκη Μουχλιανίτη στο πιάνο θα παρουσιάσει  όχι μόνο τα αγαπημένα νέα της τραγούδια από το «Καινούριο Φιλί» αλλά και «μεγάλα»  τραγούδια κορυφαίων συνθετών, σε ένα εξωστρεφές, συναρπαστικό, δοκιμασμένο πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα που θα κινηθεί ανάμεσα στο χτες και το σήμερα, τιμώντας τόσο τους σύγχρονους τραγουδοποιούς και συνθέτες (Μικρούτσικο, Κραουνάκη, Θηβαίο κ.α.) όσο και τους πλέον κλασικούς (Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο,Τσιτσάνη, Καλδάρα κ.α.), ενώ θα υπάρξουν και αγγλόφωνα τραγούδια-έκπληξη.

negka_afisa_2015_10_001

Πιάνο: Άκης Μουχλιανίτης

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης:  7μμ

“The Cockpit», Marylebone –London

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here