Ύστερα από ένα χειμώνα γεμάτο επιτυχίες και λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου της δίσκου, η Γιώτα Νέγκα ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, σε επιμέλεια του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη.

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου η Γιώτα Νέγκα εμφανίζεται στον αυλόγυρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Πεύκων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Θεοτόκια 2016» που διοργανώνει ο Δήμος Νεάπολης Συκεών Θεσσαλονίκης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

negka_galani_tsaligopoulou_live_2016_07_026

Με στιβαρή και ουσιαστική ερμηνεία που ξεκινά από τις σπουδαίες λαϊκές φωνές του παρελθόντος για να δώσει στη συνέχεια το δικό της ευδιάκριτο στίγμα σε ό,τι ερμηνεύει, η Γιώτα Νέγκα θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα τα τραγούδια από τους δύο τελευταίους της δίσκους, το «Καινούριο Φιλί» και τον «Τελευταίο Εαυτό» ,με συνθέτη και στους δύο τον Θέμη Καραμουρατίδη. Δίσκοι που έχουν ήδη αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, ενώ μαζί τα δικά τους τραγούδια θα παρουσιαστούν και «μεγάλα»  τραγούδια κορυφαίων συνθετών, σε ένα εξωστρεφές, συναρπαστικό, δοκιμασμένο πρόγραμμα.

Ένα πρόγραμμα  όπου το  παλιό και αγαπημένο της ελληνικής μουσικής εναρμονίζεται ευφυώς με το καινούριο, ένα πρόγραμμα που αφήνει στο τέλος κάθε βραδιάς μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι.

Μαζί της οι μουσικοί:
Άκης Μουχλιανίτης  – πιάνο
Νίκος Κατσίκης  – μπουζούκι
Κοσμάς Κοκκόλης  – μπουζούκι
Παρασκευάς Κίτσος – μπάσο
Μανώλης Τόμπρος  – ντραμς

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης

Επιμέλεια προγράμματος: ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

10/9: ΑΥΛΟΓΥΡΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΥΚΩΝ – ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΥΚΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ώρα έναρξης: 21:00

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here