Το πρώτο CD της Ελληνολιβανέζας Hilda με τίτλο “So much love” που κυκλοφορεί από τη Final Touch, περιέχει οχτώ τραγούδια που κινούνται στο πλαίσιο της house/dance/ηλεκτρονικής μουσικής.

Στη σύνθεση συμμετείχαν ο παραγωγός, και μέλος των C:REAL, Χρήστος Βεντούρας, η Hilda καθώς και ο Χριστόφορος Μαντίκος.

Στα τραγούδια αυτά η ευρωπαϊκή χορευτική μουσική συναντά τις ανατολίτικες επιρροές και δημιουργεί ένα εξαιρετικά uplifting ηχητικό αποτέλεσμα.

Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στα Prova Music Studios, με την επιμέλεια του Χρήστου Βεντούρα. Η άρτια παραγωγή και το δροσερό, ανέμελο artwork συμπληρώνουν την ιδανική αυτή καλοκαιρινή κυκλοφορία.

Μετά το πρώτο της single, με τίτλο “The universe is mine”, η Hilda μας παρουσιάζει το δεύτερο single που προέρχεται μέσα από το ντεμπούτο album της. Το “Chase your dreams“, σε μουσική Χριστόφορου Μαντίκου και στίχους της ιδίας, είναι ένα μελωδικό dance τραγούδι σε αγγλικό στίχο, που μας προτρέπει: «Κάνε τα όνειρα σου πραγματικότητα ξεκινώντας από το να αγαπάς τον εαυτό σου. Ο μόνος άνθρωπος υπεύθυνος για την ευτυχία σου είσαι εσύ».

Τα μελωδικά ηλεκτρονικά στοιχεία και τα beats πλαισιώνονται από την αιθέρια φωνή της Hilda και στέλνουν θετικά vibes και αισιοδοξία. Η Hilda μας χαρίζει απλόχερα την αγάπη της και μας υπενθυμίζει πως με το χαμόγελο μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο.

Το album “So much love”κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Final Touch (distributed by Cobalt)

HILDA monofyllo.indd

Λίγα λόγια για την Hilda
Για τη Hilda, με καταγωγή από την Ελλάδα και το Λίβανο, ο πρώτος και βασικότερος ρόλος της ζωής της είναι ο ρόλος της μητέρας δύο παιδιών, κάτι που της χαρίζει απόλαυση και γνώσεις χρήσιμες για τη ζωή. Ο δεύτερος της ρόλος είναι αυτός της επιχειρηματία, από τον οποίο απέκτησε σημαντικές εμπειρίες. Ο νέος κύκλος της ζωής της ξεκίνησε με τη μουσική το 2013. Πιστεύει πως η μουσική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, γιατί μπαίνει στο συνειδητό αλλά και στο υποσυνείδητο. Θέλει μέσω της uplifting μουσικής της να περάσει αληθινά μηνύματα για θετικές σκέψεις, καθώς η καλή σκέψη φτιάχνει καλή διάθεση και έπειτα καλή κοσμική ενέργεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here