Η διεθνούς εμβέλειας ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, Iωάννα Τσάγκαρη, εμπνευσμένη από την αγάπη της για την jazz και τη New Orleans blues μουσική, τα εφηβικά pop ακούσματα, τη μικρασιατική της καταγωγή και το ελεύθερο τσιγγάνικο της πνεύμα, θα «πλέξει» μουσικές και πολιτισμούς του κόσμου σε μια μουσική πανδαισία. Από rythm & blues μέχρι jazz και hijazz δρόμους, με τσιγγάνικες, pop, ανατολίτικες και βαλκανικές επιρροές. Θα ερμηνεύσει δικά της κομμάτια αλλά και γνωστές επιτυχίες με μοναδικές ενορχηστρώσεις και ασύγκριτα εμπνευσμένους αυτοσχεδιασμούς με το δικό της προσωπικό της στυλ που την κάνει να ξεχωρίζει. Η Ιωάννα ή αλλιώς γνωστή ως Black Cotton Doll αφήνει ανεξίτηλα σημάδια μουσικής αγαλλίασης και πάθους στο πέρασμά της. Για την Ιωάννα η μουσική πηγάζει καθαρά από την ψυχή, γι’ αυτό και η μουσική της αγγίζει άμεσα τις ψυχές των ανθρώπων με ένα μαγικό και θεραπευτικό τρόπο. Μαζί της στην τρέλα, στην έμπνευση, στη δημιουργία και στην αστείρευτη μουσικότητα, ο Γρηγόρης Ντάνης στην κιθάρα και ο Αλέξης Δελής στο κοντραμπάσο.

Ιωάννα Τσάγκαρη: φωνή και ενορχηστρώσεις
Γρηγόρης Ντάνης: κιθάρα
Αλέξης Δελής: κοντραμπάσο

tsagkari_afisa_2016_03_001

Λίγα λόγια για την Ιωάννα Τσάγκαρη:
Η Iωάννα Τσάγκαρη η αλλίως Black Cotton Doll έχοντας την Blues Jazz, Soul μουσική στη ψυχή της, το Swing , Gipsy και  Rhythm & Blues ρυθμό στο σώμα της και τις ανατολίτικες της ρίζες στο αίμα της ερμηνεύει αγαπημένα Τζαζ Standards, Originals αλλά και τραγούδια που την εκφράζουν μουσικά με μοναδικές ενορχηστρώσεις και extreme αυτοσχεδιασμούς υπογράφοντας πάντα το προσωπικό της style αφήνοντας μια αίσθηση από παλιό jazz καταγώγιο της Νέας Ορλεάνης και ένα μυσταγωγικό άρωμα Άπω Ανατολής.

«Η μουσική για μένα είναι πνοή αναγκαία για την ύπαρξη μου. Τραγουδώντας νιώθω ότι πλησιάζω στην απόλυτη ισορροπία του πραγματικού μου εαυτού και της ψυχής μου.» (Ιωάννα Τσάγκαρη)

στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 21.00
Πανεπιστημίου 12, Αθήνα
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 3610067

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here