«Η Κρήτη συναντά την Σμύρνη στη Λέρο» σε μια μεγάλη συναυλία που διοργανώνει το «Φεστιβάλ 3 Φεγγαριών», με την υποστήριξη της δράσης «Παίζουμε Οικολογικά & Διαπολιτισμικά», τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στη Μαρίνα «Evros», με τη συμμετοχή αγαπημένων καλλιτεχνών. Ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μάνος Πυροβολάκης, η Fide Köksal, η Αρετή Κετιμέ, η Αφεντούλα Ραζέλη, η Μαριαστέλλα Τζανουδάκη και σημαντικοί σολίστες μουσικοί θα προσφέρουν μια μοναδική βραδιά, με μαγευτικό σκηνικό τη θάλασσα και το φεγγάρι στο πανέμορφο νησί της Λέρου.

 

Αφορμή γι’ αυτό το μουσικό ταξίδι στην Κρήτη και στη Σμύρνη, αποτελούν τα μουσικά θέματα των videos της δράσης «Παίζουμε Οικολογικά και Διαπολιτισμικά» – του Eρωτόκριτου, στο οποίο συμμετείχαν 77 καλλιτέχνες και του δεύτερου video, που θα κυκλοφορήσει μέχρι τέλος του χρόνου, και αφορά τη Σμύρνη, με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 καλλιτεχνών.

festival_triwn_feggariwn_afisa_2015_07_001

 

Παράλληλα, οι ιστορικοί δεσμοί μεταξύ των δύο σημαντικών αυτών τόπων είναι πολύ έντονοι και αυτό θα αναδειχθεί στη συναυλία, καθώς θ’ ακουστούν αγαπημένα τραγούδια που μας συγκινούν και μας συντροφεύουν σε κάθε στιγμή της ζωής μας, σε ένα ξεχωριστό πάντρεμα!

Τo δικό τους στίγμα στο μουσικό αυτό ταξίδι θα δώσουν οι εξαιρετικοί σολίστες:

Πάνος Δημητρακόπουλος – κανονάκι
Γιώργος Μαρινάκης – βιολί
Κώστας Μερετάκης – κρουστά
Νίκος Μέρμηγκας – νυκτά έγχορδα
Μιχάλης Ορφανίδης – τύμπανα
Δημήτρης Πάντος – κιθάρα
Παντελής Στόικος – τρομπέτα
Τάκης Φραγκούς – κοντραμπάσο
Στέλιος Φραγκούς – πιάνο

 

Μαζί μας ο συνθέτης Τάκης Φαραζής, ενορχηστρωτής του δεύτερου video της δράσης «Παίζουμε Οικολογικά & Διαπολιτισμικά».

 

Από τη Λέρο συμμετέχουν ο Αντώνης Νταλαρής, ο Γιάννης Καλογερόπουλος και η Φλώρα Γεωργά.

 

Υπεύθυνος ορχήστρας: Τάκης Φραγκούς
Επιμέλεια ήχου: Θανάσης Γκίκας
Φωτισμοί: Γιάννης Χριστοδουλάκης
Σκίτσα:
Soloup

 

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα προβάλλονται πλάνα και backstage υλικό από τα videos της δράσης «Παίζουμε Οικολογικά & Διαπολιτισμικά». Η εκδήλωση θα έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, υπερτονίζοντας το σεβασμό στη διαφορετικότητα και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αξίες που πρεσβεύουν το “Φεστιβάλ 3 Φεγγαριών” και η δράση “Παίζουμε Οικολογικά & Διαπολιτισμικά”.

 

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
Κύριος χορηγός: Μαρίνα «Evros»

 

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015
Ώρα: 21:00

Μαρίνα «Evros» – Τεμένια Λέρου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here