Οι Les Au Revoir, το ιδιαίτερο μουσικό τρίο από την Θεσσαλονίκη, μετά από μια σειρά επιτυχημένων single κυκλοφορούν το πρώτο τους ολοκληρωμένο album που έχει τίτλο Retroclock!

Μέσα από το Retroclockο ακροατής θα περιπλανηθεί σε ένα μοναδικό μουσικό τοπίο που περιλαμβάνει κλασικές συνθέσεις του χθες διασκευασμένες από τους Les Au Revoir σε Bossa Nova, Swing, Latin και Lounge ρυθμούς. Το album ξεκινάει συμβολικά με το τραγούδι “Θα Ξανάρθεις”, η διασκευή με την οποία μας συστήθηκαν δισκογραφικά το 2014 και ξεκίνησαν το όμορφο μουσικό τους ταξίδι.

les_au_revoir_2017_05_001

Επίσης περιέχει όλες τις μοναδικές τους κυκλοφορίες, όπως τα: “Εσένα Που Σε Ξέρω Τόσο Λίγο”, “Άσε Με Να Φύγω” “Οι Θαλασσιές Σου Οι Χάντρες”, “Εσύ, “Πολλές Φορές”, “Θυμήσου Τον Σεπτέμβρη”, καθώς και τα δυο υπέροχα remixes που συμπεριλήφθησαν σe συλλογές του Buddha Bar: “Θα Ξανάρθεις” από KLed Mone και “Άσε Με Να Φύγω” από Dreamers Inc.

Οι Les Au Revoir μέσα από το Retroclockδεν αρκούνται στο να παρουσιάσουν μια αναδρομή τις μέχρι τώρα πορείας τους και συνεχίζουν να δημιουργούν και να αναπλάθουν με μεγαλύτερο πάθος συνθέσεις του χθες, προτείνοντας μας δυο εξαιρετικές διασκευές στα “Σε Λυπάμαι” και “Ήρθες Αργά”.

Οι Les Au Revoir συνεχίζουν να ρίχνουν κλεφτές ματιές στο χρόνο και με το Retroclock καταφέρνουν με τον πιο όμορφο τρόπο να μας τα εξωτερικεύουν και να μας οδηγήσουν με τους ρυθμούς τους άλλοτε σε εύθυμες και χορευτικές καταστάσεις και άλλοτε σε ερωτικές και μελαγχολικές.

Οι Les Au Revoir είναι: 

Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here