Αφού υποδεχτούμε με το καλό τη νέα χρονιά, επί σκηνής Life nArt Theater, ανεβαίνει ξανά η ξακουστή μαέστρος Λήδα και βάζει σκοπό να δημιουργήσει μια τρελή ορχήστρα. Ποια ζωάκια θα φτάσουν στην ακρόαση και ποια θα καταφέρουν, τελικά, να πάρουν μια θέση στην ορχήστρα; Οι απαντήσεις θα δοθούν αυτή την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 στις 12.00, σε μια εορταστική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, με τίτλο «Η Λήδα και η ορχήστρα της», η οποία είναι βασισμένη στο βιβλίο της Πιπίτσας Κληροπούλου κι έχει στόχο να φέρει τα παιδιά σε επαφή με κλασικά και παραδοσιακά μουσικά όργανα.

Το LIFE N’ ART THEATER παρουσιάζει την παράσταση «Η ΛΗΔΑ ΚΑΙ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ». Πρόκειται για μία μουσικοχορευτική παράσταση γεμάτη κέφι, χιούμορ και ζωντάνια που βασίζεται στο βιβλίο «Η Λήδα η ακρίδα και η ορχήστρα με τα ζώα» της Πιπίτσας Κληροπούλου και έχει στόχο να φέρει τα παιδιά σε επαφή με μουσικά όργανα (κλασικά και παραδοσιακά).

lida_theater_2015_10_002

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Προσεγγίζει τη διαφορετικότητα
Περνάει ένα ισχυρό μήνυμα κατά του εκφοβισμού
Δίνει έμφαση στη λειτουργία της μουσικής ως μέσο θεραπείας, ψυχαγωγίας, τόνωσης της αυτοπεποίθησης και έκφρασης της αγάπης
Προάγει αξίες όπως η αλληλεγγύη και η κοινωνική ευαισθησία
Η ιστορία περιγράφει την προσπάθεια μίας ακρίδας μαέστρου να φτιάξει μία ορχήστρα, αποτελούμενη τελικά από ετερόκλητους μουσικούς. Οι ήρωες είναι τα ζώα τα οποία συνδέονται με ένα μουσικό όργανο μέσω ενός κοινού χαρακτηριστικού.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-10 ετών.
ΠΑΙΖΟΥΝ : Πιπίτσα Κληροπούλου, Στέλλα Γιαννουλάκη, Δημήτρης Μακρής, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος – Κυζούλης, Μαρία Ρήγα, Παναγιώτα Χαϊδεμένου, Μαρία Χανιωτάκη

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ : Γιάννης Ξανθούλης (αφηγητής), Κώστας Λειβαδάς, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Δανάη Παναγιωτοπούλου, Λουκία Σλάβη κ.α.


ΚΕΙΜΕΝΟ :
Πιπίτσα Κληροπούλου, Στέλλα Γιαννουλάκη
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ : Στέλλα Γιαννουλάκη
ΜΟΥΣΙΚΗ – ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ : Πιπίτσα Κληροπούλου
ΣΚΗΝΙΚΑ – ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ : Στέλλα Γιαννουλάκη, Πιπίτσα Κληροπούλου

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ Ή ΣΤΟ L. A. THEATER

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ: 6944943344

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here