Οι Los Mafiosos, η πρώτη μπάντα που παίζει λάτιν μουσική με ελληνικό στίχο αποκλειστικά, θα εμφανιστεί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο -UpStage τρεις Δευτέρες, 22 και 29 Φεβρουαρίου, και 7 Μαρτίου. Οι Los Mafioso ανεβάζουν την θερμοκρασία στα ύψη, μέσα στην καρδιά των Αποκρεών! Τρεις βραδιές γεμάτες χορό, κέφι και θετική ενέργεια!
Salsa, Bachata, Cha Cha Cha, Merengue, Rock n Roll, Disco, και πολλοί άλλοι ρυθμοί, έρχονται να γεμίσουν το ρεπερτόριο της μπάντας. Με τραγουδιστή τον Mr. Bachata, πλαισιωμένο από έξι εξαίρετους μουσικούς, οι Los Mafiosos υπόσχονται χορευτικές βραδιές μέχρι τελικής πτώσεως!
Και εάν δεν ξέρετε να χορεύετε; Κανένα πρόβλημα! Οι χορευτές της μπάντας θα σας καλέσουν για χορό, και θα σας μάθουν τα βήματα! Αρκεί να πείτε το «ναι»!
los_mafiosos_2016Γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, σε διασκευές ή original εκτελέσεις και πάντα με ελληνικό στίχο, σας υπόσχονται να μη θέλετε να φύγετε απ’ το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, όπου η μπάντα θα εμφανιστεί για τρεις Δευτέρες, 22 & 29 Φεβρουαρίου, και 7 Μαρτίου.

Το live ξεκινά νωρίς, στις 21.00. Κλείστε θέσεις…!
Οι Los Mafiosos είναι οι:
Δημήτρης Μαργαρίτης – κιθάρα
Χρήστος Κουμούσης – πλήκτρα
Σπύρος Λιγκώνης – κρουστά
Σπύρος Μάζης – μπάσο
Αντιγόν η Σαμπατακάκη – φωνητικά, κρουστά
Rosanna Mailan – Φωνητικά, κρουστά
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο -UpStage
Ώρα έναρξης: 21:00
 10 ευρώ με μπύρα/κρασί
12 ευρώ με ποτό
40 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
80 ευρώ φιάλη whiskey/vodka | 4 άτομα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here