Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου πολυαναμενόμενου album «Με φωνάζουνε με το μικρό μου» η Μελίνα Ασλανίδου θα συναντήσει τους φίλους της, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 7μ.μ. στο δισκοπωλείο Reload, στην οδό Πανεπιστημίου ((Ελ Βενιζέλου) 54, στην καρδιά της Αθήνας!

Η Μελίνα θα βρίσκεται στο Reload για να ακούσετε μαζί το νέο της album, να υπογράψει τα αντίτυπα σας και να φωτογραφηθεί μαζί σας.

aslanidou_melina_live_2014_09_003

Ο νέος δίσκος της Μελίνας Ασλανίδου, περιλαμβάνει 11 τραγούδια μεταξύ των οποίων τις μεγάλες επιτυχίες «Να Με Δικαιολογήσεις», «Προσωπική Επιλογή», «Μες Στο Σπίτι Δε Μένει Κανείς» και τη νέα τεράστια επιτυχία «Νερό και Χώμα», μια συνεργασία με τους Stavento!

Τραγούδια που ήδη αγαπήσαμε και άλλα νέα που σίγουρα θα λατρέψουμε, με την μοναδική ερμηνεία της Μελίνας Ασλανίδου. Μια μελωδική περιπλάνηση, μια διαδρομή ανάμεσα σε πολλά μουσικά είδη, δίνει το στίγμα της μοναδικής “δικής μας ” Μελίνας…

Δεν είναι τυχαία η επιλογή του τίτλου του album, που χαρακτηρίζει τη Μελίνα.

Συνεργάτες της σε αυτό το ταξίδι, οι Γιώργος Παπαδόπουλος, Όλγα Βλαχοπούλου, Εύη Δρούτσα, Κωνσταντίνος Μηλιωτάκης, Ρεβέκκα Ρούσση, Μιχάλης ΜΕΘ Κουινέλης και Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Το album «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου» της Μελίνας Ασλανίδου κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και περίπτερα από την Heaven Music!

“Κι ένοιωσα πως προσωπική επιλογή μου, είναι να με φωνάζουνε με το μικρό μου και να με δικαιολογήσεις γιατί μέσα στο σπίτι δεν μένει κανείς… Το αγκάθι δεν θα μας καθορίσει στη ζωή μας, γιατί το πάθος και το λάθος είναι αναπόφευκτα μονοπάτια – και δεν θέλω δάκρυα στα μάτια σου, γιατί πάντα θα είμαι το άρωμα σου και όχι ξένος άνθρωπος. Πάντα θα είμαι εγώ το νερό και εσύ το χώμα για μένα, γιατί πολύ απλά σ’αγαπώ”

Mελίνα Ασλανίδου 2016

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here