ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω των προγνώσεων για δυσμενείς καιρικές συνθήκες στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 27 Ιουνίου, η συναυλία της Μελίνας Κανά θα πραγματοποιηθεί στο Block 33 και ΟΧΙ στη Μονή Λαζριστών, τις ίδιες ώρες και με τα ίδια στοιχεία προπώλησης.

————-

Με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, το «Αγάπα με και πούλα με», που έκλεψε τις καρδιές του κοινού όλο το χειμώνα και μια εξαιρετική παρέα φίλων της μουσικών, η Μελίνα Κανά ξεκινά το καλοκαιρινό μουσικό της ταξίδι. Συνοδοιπόροι της ο τραγουδιστής Πάνος Παπαϊωάννου, ο συνθέτης και κιθαρίστας Χρυσόστομος Καραντωνίου και μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Μέσα στις πρώτες στάσεις αυτού του υπέροχου ταξιδιού, είναι η Θεσσαλονίκη, το «σπίτι» της αγαπημένης ερμηνεύτριας και η αφετηρία της πολύχρονης καριέρας της.

kana_2018_06_001

Την Τετάρτη 27 Ιουνίου λοιπόν, η Μελίνα Κανά ανεβαίνει στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών του Block 33. Στην επετειακή αυτή συναυλία μαζί της θα είναι και ο Θέμης Καραμουρατίδης ένας από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της νέας γενιάς που ήδη προσμετρά πολλά σπουδαία τραγούδια και επιτυχίες
στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι μέσα από τις συνεργασίες του με τους σημαντικότερους ερμηνευτές
της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

karamouratidis_2018_06_001

Η Μελίνα και ο Θέμης, θα παρουσιάζουν στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά μαζί το τραγούδι τους «Αγάπα με και πούλα με» σε στίχους της Λήδας Ρουμάνη, αλλά και άλλα γνωστά τραγούδια του Θέμη καθώς και ένα τραγούδι έκπληξη, ειδικά για αυτή τη βραδιά!

Η Μελίνα Κανά είναι μία ερμηνεύτρια, που με την παρουσία και την ερμηνευτική της δεινότητα έχει καταξιωθεί στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Γνωστοί κι αγαπημένοι δημιουργοί όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Παντελής Θαλασσινός και πολλοί άλλοι, της έχουν εμπιστευτεί τα τραγούδια τους , τα οποία έχει απογειώσει φωνητικά.

Στη σκηνή μαζί με τη Μελίνα, ο Πάνος Παπαϊωάννου ο οποίος τη συνοδεύει σταθερά τα τελευταία χρόνια αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, με το ξεχωριστό ρεπερτόριο του και την ζεστή του παρουσία.
Ο Πάνος μας συστήθηκε πριν από τρία χρόνια με το τραγούδι «Τα μεροκάματα» σε μουσική του
Χρυσόστομου Καραντωνίου και στίχους του Δ. Παπαχαραλάμπους από το άλμπουμ τους «Ο χορός των ημερών», ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ με τους ίδιους δημιουργούς «Τα φώτα στην πλατεία» από το οποίο ήδη ξεχωρίζει «Ο Άνεμος Φυσά» και «Η Μάσκα».

saravakou_parousiasi_2018_04_026_karantoniou_papaioannou

Συντελεστές
Μελίνα Κανά / Τραγούδι
Πάνος Παπαϊωάννου / Τραγούδι
Κιθάρες : Χρυσόστομος Καραντωνίου / Πνευστά : Γιώργος Μακρής
Μπουζούκι : Βαγγέλης Ζαρμπούτης / Κρουστά : Αλέξανδρος Κούρος / Μπάσο : Αντωνία Τσολάκη

Ενορχήστρωση : Χρυσόστομος Καραντωνίου
Ηχοληψία: Γιάννης Βαφειάδης

Διοργάνωση: Αθλητική Ένωση Ποντίων «Πανόραμα»

Τετάρτη 27 Ιουνίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Έναρξη: 21:00

Block 33
26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη
Τηλ.2310 533533

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση:
Ανέργων, μαθητικό, φοιτητικό και άτομα άνω των 65 ετών : 10€
Κανονικό : 12€
Ταμείο:
Ανέργων, μαθητικό, φοιτητικό και άτομα άνω των 65 ετών : 12€
Κανονικό : 15€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here