Από το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο η Μικαέλα Δαρμάνη ανεβαίνει στη σκηνή του «Θέσις 7» για να γεμίσει με αγαπημένες μελωδίες το χειμώνα μας.

Είναι μία από τις πιο ελπιδοφόρες παρουσίες στο χώρο του έντεχνου τραγουδιού.
Η Μικαέλα Δαρμάνη δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενη. Έχει ήδη ξεχωρίσει από τις live εμφανίσεις της στο πλάι πολλών σημαντικών καλλιτεχνών όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Κώστας Παρίσσης και έχει κερδίσει το εισιτήριο για μια θέση στις νέες σημαντικές φωνές που φαίνεται ότι θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της πέρυσι το χειμώνα στη μουσική σκηνή “Σφίγγα”, στο Hotel Ermou με τον Μπάμπη Στόκα και την Angelica Dusk, και στο «Θέσις 7» με τον Κώστα Παρίσση, η Μικαέλα Δαρμάνη επανέρχεται στον ίδιο αγαπημένο χώρο στο Μοναστηράκι αυτή τη φορά για να πρωταγωνιστήσει σε ένα πρόγραμμα υψηλών ταχυτήτων!

Μπορεί να διαθέτει μια φωνή που μαγνητίζει, παρόλα αυτά το πιο δυνατό της όπλο είναι το πρόγραμμα που παρουσιάζει και το πλούσιο ρεπερτόριό της. Αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και αυστηρής επιλογής των μουσικών που την συνοδεύουν, τα live της έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και όσοι έχουν βρεθεί σε αυτά δημιουργούν ένα φανατικό κοινό. Και παρόλο που η Μικαέλα  έγινε γνωστή με τις επιτυχημένες ακουστικές διασκευές του παρελθόντος όπως το `Μη τον ρωτάς τον ουρανό`, `Ας ερχόσουν για λίγο, `Συ μου χάραξες πορεία` και `Αναπνοή μου` εντούτοις αυτό το ρεπερτόριο αποτελεί ένα μόνο μέρος στις ζωντανές της εμφανίσεις. Από το “Καίγομαι” και την “Αχάριστη” στο ” Light my fire ” και στο “Μισιρλου” και από το “Αυτή η νύχτα μένει” και το “Τσαι γιασεμιου ” στο ” Nah ,nah,nah” και στο “Sodade”, η Μικαέλα ξαφνιάζει με τις ρεπερτοριακές ακροβασίες και συναρπάζει.

Πρόσφατα η Μικαέλα έδωσε άλλο ένα δείγμα δισκογραφικής γραφής ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ώρες» του Αντώνη Δημητρίου (ιστορικό μέλος των Ενδελέχεια). Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στον προσωπικό άλμπουμ του Αντώνη Δημητρίου…

Από το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο μπείτε στον κόσμο της Μικαέλας Δαρμάνη και ταξιδέψτε σε Ανατολή και Δύση…

Οι μουσικοί που θα συνοδέψουν τη Μικαέλα Δαρμάνη στο «Θέσις 7» είναι οι:
Τσαγκαλίδης Αβραάμ στις ενορχηστρώσεις και τα πλήκτρα
Κωνσταντινος Κιλαζόγλου κιθάρα και έγχορδα,
Στάθης Λόντος  στο μπάσο,
Αντώνης Φίλις  στα τύμπανα.

Υπεύθυνος ηχοληψίας: Γιάννης Πρωτόπαππας
Εικαστική παρεμβολή: Βάνα και Δήμητρα Μπαφαλούκου
φωτογραφία αφίσας: Γιώργος Μυριαγκός
Graphic Designer: Δημήτρης Παγγές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here