Το τραγούδι της Μιρέλας Πάχου και του Σπύρου Γραμμένου «Μιρέλα», έπειτα από ένα ταξίδι ενός χρόνου σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας, ετοιμάζει τις βαλίτσες του και για τα οπτικά μέσα. Σε σκηνοθεσία του Σπύρου Στεριώτη και σε παραγωγή του βίντεοκλιπ της Stray Music, η Μιρέλα θα μας ξεσηκώσει ακόμα περισσότερο με τις χορευτικές της μελωδίες και το ζεστό της χαμόγελο. Αν μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις, απολαύστε χιλιάδες λέξεις μέσα από όμορφες και ρομαντικές εικόνες!

paxou_2015_09

Μεγαλωμένη στη Ρόδο, με σπουδές νομικής στο ενεργητικό της, η Μιρέλα Πάχου έγινε γνωστή στο μουσικόφιλο κοινό μέσα από την πολύχρονη συνεργασία της με τον Μίλτο Πασχαλίδη, στον δίσκο του οποίου «Ξένοι σ’ έναν τόπο που αλλάζει» πρωτοεμφανίστηκε ερμηνεύοντας τις «Δύο πεταλούδες». Στη συνέχεια μοιράστηκε τη σκηνή με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Διονύση Σαββόπουλο, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Χρήστο Θηβαίο, τον Βασίλη Καζούλη και όχι μόνο…

Γι’ αυτό και ο Μίλτος υπογράφει την παραγωγή του δίσκου «Μιρέλα» και ντουετάρει μαζί της, όπως και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, αλλά και οι Γιώργος Παντελιάς και Αγαπητός Πάχος. Στο δημιουργικό κομμάτι, τη Μιρέλα συντροφεύει ο Λαυρέντης, ο Βασίλης, τα Κίτρινα Ποδήλατα, ο Βασίλης Καζούλης, ο Θάνος Παπανικολάου, ο Θοδωρής Παυλάκος και, όπως αναφέραμε νωρίτερα, ο Σπύρος Γραμμένος. Στα φωνητικά που δίνουν άλλο «αέρα» στα τραγούδια εκτός από τον Μίλτο, τον Βασίλη και τον Λαυρέντη, συναντάμε τον Χρήστο, τον Γιώργο Παντελιά και τον Κώστα Παρίση. Κορυφαίοι μουσικοί πλαισιώνουν τη Μιρέλα σε μια πανδαισία ήχων που υπογραμμίζουν με τον καλύτερο τρόπο μια «πρόταση» που φέρνει στο νου τις χρυσές στιγμές του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Το CD κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here