Οι Mr. Highway Band είναι ένα συγκρότημα με έδρα την Αθήνα που παρά το νεαρό της ηλικίας του, καθώς δεν έχουν συμπληρώσει ακόμη τα τρία χρόνια ζωής, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την ως τώρα πορεία του, τις αρκετές διακρίσεις και τη συνεχή δουλειά του: Τα παραπάνω σηματοδοτούν οι διακρίσεις τους σε διαγωνισμούς (Bon Jovi Opening Act Contest, Hard Rock Rising 2012), η διοργάνωση κάθε χρόνο του δικού τους φεστιβάλ (Music Highway Festival), οι συνεργασίες και εμφανίσεις με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, και η κυκλοφορία του ντεμπούτου δίσκου τους «Is that myself» (2012), ο οποίος εξαντλήθηκε σε 1 χρόνο, κυρίως μέσω των ζωντανών εμφανίσεων της μπάντας.

highway_band_afisa_2014_12_01

Σημαντικότατη υπήρξε η πολύ πετυχημένη συνεργασία τους για 1 χρονιά με τον Χρήστο Θηβαίο, με τον οποίο περιόδευσαν σε όλη σχεδόν την Ελλάδα και την Κύπρο. Κινούμενοι στον ευρύτερο χώρο του rock και με τη μοναδική ικανότητά τους να ενσωματώνουν δημιουργικά τις ποικίλες επιρροές τους (blues, country, Americana κ.α.) οι Mr. Highway Band έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν το δικό τους πρωτότυπο και αναγνωρίσιμο ύφος.

Δυνατό σημείο της μπάντας οι ζωντανές εμφανίσεις της, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ένταση και το δυναμισμό τους και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που δημιουργείται ανάμεσα στο συγκρότημα και το κοινό του. Τον Ιανουάριο του 2014 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος του γκρουπ με τίτλο «Story of my life».

Λίγους μήνες μετά, τον Απρίλιο του 2014, κυκλοφόρησε διπλός live δίσκος από τις εμφανίσεις τους με τον Χρήστο Θηβαίο από την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, οι Mr.  Highway Band διοργανώνουν κάθε χρόνο και παρουσιάζουν το δικό τους μουσικό φεστιβάλ, με τίτλο MUSIC HIGHWAY FESTIVAL, στο Κύτταρο, μετρώντας ως τώρα 3 διοργανώσεις.

Στο PassPort Art θα τους απολαύσουμε σε ένα ιδιαίτερο ακουστικό σετ!

Οι Mr. Highway Band είναι οι: Γιάννης Αφένδρας (Mr.Highway), Γρηγόρης Ψαλτάκος, Θύμιος Σπηλιωτόπουλος, Διονύσης Τσιούνης και Κώστας Καλπάκης.

Πέμπτη, 11/12
‘Εναρξη: 21.15 – Eίσοδος: 3 ευρώ

PassPort Art
Οδ. Ανδρούτσου 151 & Βασιλέως Γεωργίου, Πειραιάς
Τηλ.: 210 4296401

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here