Την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου και ώρα 21:00, η σκηνή του skrow θα φιλοξενήσει τη Nalyssa Green και την μπάντα της.

Το πρώτο skrow concert του 2017 ανήκει στη Nalyssa Green Quartet. Μετά από τους ήχους του juke box των Dimitris Tasenas and the soul vibrators, σειρά έχει η άνοιξη της Νalyssa Green.

Η Nalyssa Green έρχεται στο skrow μετά από την ολοκλήρωση της ηχογράφησης του νέου δίσκου της με τίτλο «Μπλουμ», που ηχογραφήθηκε στο χειμωνιάτικο παραμυθένιο χωριό της στη Μάνη. Το «Μπλουμ» είναι γεμάτο πτώσεις, καταβυθίσεις, ανθίσεις και λουλουδιάσματα. Γυρνώντας στην πόλη, μαζί με τους συνεργάτες της μπαίνει στο skrow για να πει ιστορίες, τραγούδια ήδη γνωστά στο κοινό, αλλά και κομμάτια από τον καινούργιο της δίσκο.

Μία μουσική ανοιξιάτικη βουτιά τέλη Γενάρη στο skrow με τη Nalyssa Green.

nalyssagreen

H Nalyssa Green ζει στην Αθήνα και είναι μουσικός. Γράφει στίχους, μουσική, τραγουδάει παίζει κιθάρα, πλήκτρα και θέρεμιν. Έχει δημοσιοποιήσει δύο δίσκους με τα τραγούδια της: “Barock” (2010) και “The Seed” (2012). Μόνη ή με την μπάντα της έχει δώσει τριψήφιο αριθμό συναυλιών στην Αθήνα, την επαρχία και το εξωτερικό. Παράλληλα με την τραγουδοποιία ασχολείται και με τη σύνθεση πρωτότυπης μουσικής για το θέατρο. Αν και ώς τώρα είχε αποκλειστική σχέση με τον αγγλικό στίχο, τελευταία γράφει και στα ελληνικά. Αυτή τη στιγμή, ο καινούριος, ελληνόφωνος δίσκος της φτιάχνεται με στόχο να αφεθεί ελεύθερος εκεί έξω κάποια στιγμή την άνοιξη.

Μουσικοί
Τύμπανα, drum pad: Ευάγγελος Ασλανίδης
Πλήκτρα, φωνή: Δεσποινίς Τρίχρωμη
Ηλεκτρική κιθάρα: Λευτέρης Βολάνης

Skrow Theater
Αρχελάου 5, Παγκράτι
Τηλ. 210 7235 84

Ώρες κρατήσεων: 11:00π.μ. – 14:00μ.μ. και 17:00μ.μ. – 20:30μ.μ.
Ώρα έναρξης: 21:00

Διάρκεια: 120’ (με διάλειμμα)

Εισιτήριο: 8 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here