Συναντηθήκαν πρώτη φορά σε μια συναυλία αγάπης! Είπαν να το επαναλάβουν, αυτή τη φορά στη μουσική σκηνή Μεθοδία, από την Παρασκευή 5/12 και για 5 Παρασκευές…

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι πρωταγωνιστές της ιστορίας δεν είναι άλλοι από τον Ηλία Παλιουδάκη και την Πένυ Σκάρου. Οι δυο καλλιτέχνες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώθηκε στις αρχές Νοεμβρίου στον Βοτανικό προς τιμήν της Πένυς Σκάρου και στην οποία συμμετείχαν πάνω από 30 καλλιτέχνες με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά τεχνητού μέλους, μετά το τροχαίο που υπέστη, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το πόδι της.

Τώρα η Πένυ Σκάρου, πιο δυνατή από ποτέ, με όπλο τη μουσική και την αγάπη του κόσμου επιστρέφει μαζί με τον Ηλία Παλιουδάκη, που από την πρώτη στιγμή την αγκάλιασε και της πρότεινε να βρεθούν μαζί on stage.

Στη μουσική σκηνή Μεθοδία, τόσο ο Ηλίας Παλιουδάκης, ο έντεχνος λαϊκός ερμηνευτής όσο και η ροκ τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές στους φίλους που θα πάνε να τους απολαύσουν!

Ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, μουσικές και μελωδίες από την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή στη Μεθοδία.

palioudakis_skarou_afisa_2014_12

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕΘΟΔΙΑ
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
Τηλ. κρατήσεων: 210 3458665

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here