Η Ρίτα Αντωνοπούλου, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, αποφασίζει να μας μιλήσει αυτόν τον χειμώνα σε πρώτο πρόσωπο, στην σκηνή του LEVEL 69, για μια μοναδική εμφάνιση, Τo Σαββατο  29/10/2016 ώρα22: 00.

Η μουσική παράσταση με τίτλο «Το ένα φέρνει τ’ άλλο» έχει σα βάση της τραγούδια που αγαπά η ίδια. Τραγούδια από την πορεία της στο μαγικό χώρο της μουσικής, που τη σημάδεψαν ή που σημάδεψε, που ήθελε πάντα να πει από το ελληνικό αλλά και το διεθνές ρεπερτόριο, τραγούδια που ο κόσμος έχει μέσα του, που το ένα θα φέρνει το άλλο συνδεόμενα με ένα πολύχρωμο νήμα λόγου και συναισθημάτων είτε προσωπικών είτε αποφθεγμάτων και ποιημάτων.

antonopoulou_afisa_2016_10_001

Μια μουσική ιστορία που στόχο έχει στο τέλος της παράστασης να φύγουμε όλοι νιώθοντας ότι τα είπαμε όλα, ότι μιλήσαμε ουσιαστικά, ότι ταξιδέψαμε. Ότι φτάσαμε λίγο πιο κοντά στον προορισμό μας, ο καθένας στον δικό του.

Μαζί της δυο καταξιωμένοι Έλληνες μουσικοί: ο σπουδαίος σολίστ και συνθέτης Μανόλης Ανδρουλιδάκης στις κιθάρες και  στην ενορχήστρωση, στο Κοντραμπάσο ο Σταύρος Καβαλιεράτος  και  στα πνευστά ο  σπουδαίος μουσικός και συνθέτης Θύμιος Παπαδόπουλος.

Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμή εισόδου 3 €

Μουσική Σκηνή Level 69 | Μοσχάτο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here