Αφηγήσεις για παιδιά από 5 έως 105 ετών από την Ελληνική Μυθολογία, παρουσιάζει η Σάσα Βούλγαρη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Κοσμογονίες και Τιτανομαχίες, Κατορθώματα Θεών και Ηρώων… Κάθε Κυριακή παρουσιάζονται διαφορετικοί μύθοι, όπου η αρχαία ελληνική Τέχνη των Ραψωδών συναντά την παραδοσιακή προφορική αφήγηση και μεταμορφώνεται στο στόμα μια σύγχρονης ελληνίδας αφηγήτριας.

Από που ήρθαν τα Τέρατα, τι γεννά ο Ωκεανός και πώς ταξιδεύουν οι μεγάλοι ήρωες στον Κάτω Κόσμο; Με ποιά θεριά τα βάζουν ο Ηρακλής, ο Περσέας και ο Θησέας, πώς περνά κάποιος από τη Σκύλλα κι από τη Χάρυβδη και ποια είναι η απάντηση στο αίνιγμα της Σφίγγας; Κι ακόμα πόσο θεσπέσια είναι τα μήλα των Εσπερίδων, πόσα δόντια έχουν όλες μαζί οι Γραίες, πώς μοιάζουν τα μαλλιά της Γοργόνας κι από πού γεννήθηκε ο Πήγασος, το Φτερωτό Άλογο;

Με ιστορίες που αλλάζουν κάθε φορά, με λιτή σκηνική παρουσία, όπως ταιριάζει στην αφήγηση των μύθων με όχημα την φωνή, το τραγούδι, την αυτοσχεδιαστική κίνηση και με πρωτότυπα μουσικά όργανα, μια παραμυθού βάζει τα πιο δυνατά της λόγια… για να ζωντανέψει τις μυθολογικές εικόνες μπροστά στα μάτια σας!

Από Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, στις 12:30

voulgari_2014_11

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ. 210 3418550

Αίθουσα 1 (ισογείο)

Διάρκεια αφήγησης: 60΄

Τιμές εισιτηρίων: 8€, 6€ Ομαδικό (άνω των 10 ατόμων)

*Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και σε συνεργασία με τη Σάσα Βούλγαρη, σε κάθε παράσταση θα δίνονται 10 δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους γονείς.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Τα παιδάκια πρέπει να είναι το λιγότερο 5 ετών και να συνοδεύονται οπωσδήποτε από κάποιον ενήλικο! Τα παραμύθια είναι απολαυστικά για όλες τις ηλικίες, γι’ αυτό όποιος θέλει μπορεί να τα ακούσει χωρίς να συνοδεύεται απαραίτητα από παιδάκι!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Διαφορετικά προγράμματα αφήγησης από την προσχολική ηλικία ώς και το Λύκειο ανάλογα με το εξελικτικό στάδιο των μαθητών.

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση

Αγορά με πιστωτική κάρτα: τηλ. 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και στα Εκδοτήρια Ticket Services: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου), Αθήνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here