Στο πλαίσιο της περιοδείας της σε όλη την Ελλάδα, η Σαββέρια Μαργιολά αρχίζει τη συναυλιακή της χρονιά στην Πλάκα, και πιο συγκεκριμένα στην ιστορική αθηναϊκή μπουάτ «ΑΠΑΝΕΜΙΑ», την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στις 21:30.

Με ρεπερτόριο από τη δισκογραφία της και από την πλούσια παράδοση των ελλήνων συνθετών και στιχουργών που αγαπά, φτιάχνει ένα μουσικό πρόγραμμα από το ρεμπέτικο και τον Τσιτσάνη, μέχρι τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Ορφέα Περίδη, τον Νίκο Παπάζογλου και τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Ένας συνδυασμός από παλιά και νέα αγαπημένα κομμάτια που υπόσχονται μια ξεχωριστή βραδιά.

Η Σαββέρια Μαργιολά γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από μουσική οικογένεια. Είναι κόρη του γνωστού μουσικού Δημήτρη Μαργιολά και εγγονή του μουσικοσυνθέτη και βιολιστή Γιώργου Μαργιολά. Σπούδασε πιάνο, κλασικό χορό και φωνητική στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, Κοινωνιολογία στο Παντείο Πανεπιστημίο και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σε ηλικία 17 ετών τραγουδά με τον Φάνη Μεζίνη και τον Τάκη Σούκα. Ακολουθούν συνεργασίες με τον Μανώλη Μητσιά, με την Χάρις Αλεξίου στο Μέγαρο Μουσικής, με τη Μαρινέλλα και τον Αντώνη Ρέμο, με τον Κώστα Μακεδόνα στο Gazarte, με τον Γιώργο Νταλάρα στο θέατρο Παλλάς, με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Μηλιώκα, Γιάννη Κούτρα και Δημήτρη Σταρόβα, και τον Σωκράτη Μάλαμα σε καλοκαιρινές συναυλίες. Το 2012 συνεργάζεται με τους Δημήτρη Μητροπάνο, Γιάννη Κότσιρα και Δημήτρη Μπάση και στη συνέχεια με τον Γιάννη Κότσιρα σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

margiola_afisa_2015_01

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Νίκος Πασσαλίδης / μπουζούκι – λαούτο
Δήμος Πολυμέρης / ακορντεόν
Μάριος Μούρμουρας / κιθάρες – επιμέλεια ορχήστρας

ΑΠΑΝΕΜΙΑ
Θόλου 4, Πλάκα
Τηλ. κρατησεων 210 3248580

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here