Το μουσικό μας ταξίδι στη Μεσόγειο δένει στο Stage του Ρυθμός Stage, στις 10 Νοεμβρίου! Ένα μαγαζί-σταθμός, που φιλοξενεί τα πιο μοντέρνα και ποιοτικά σχήματα, ανοίγει τις πόρτες του στα ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ… Σας καλούμε να είστε εκεί μαζί μας γιατί το μόνο σίγουρο στις αβέβαιες μέρες μας είναι ότι θα απολαύσουμε μαζί καλή μουσική!

Η Σύλβια Ευθυμίου και ο Alex Papadiamantis σε μια μοναδική μουσική παράσταση.

Ο Alex Papadiamantis συνθέτης και κορυφαίος σολίστας ηλεκτρικού βιολιού, παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό μουσικό ταξίδι γεμάτο φαντασία, χρώματα και εικόνες από την Μεσόγειο, με την φωνή της Σύλβιας Ευθυμίου αλλά και ορχηστρική μουσική.

efthimiou_live_2016_02_011

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο, την Κάτω Ιταλία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία κ.α. Δέσαμε την «Αλεξάνδρεια» του Γιάννη Κότσιρα με ανατολίτικους Αιγυπτιακούς ήχους, όπως και το «Στην αγορά του Αλ Χαλιλι» του Νίκου Ζούδιαρη. Το Ισπανικό φλαμένγκο με τα Πορτογαλικά φάντο, και τα Ελληνικά με τα Κυπριακά μας…. Και όλα αυτά μπλεγμένα με την ορχηστρική μουσική του Αλέξανδρου αποτελούν το ταξίδι για το οποίο μιλάμε.

Η Σύλβια Ευθυμίου επίσης θα μας παρουσιάσει τα νέα της τραγούδια, «Να βγεις από τα Χρώματα» σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη τις «Τρείς Αναπνοές» σε στίχους Δημήτρη Ξιούτα και το «Μέσα στο Χθές» σε στίχους Αλέξανδρου Μανταλβάνου.Την μουσική υπογράφει σε όλα τα τραγούδια 0 Alex Papadiamantis.

Vocals: Σύλβια Ευθυμίου
electric violin: Alex Papadiamantis
Synths: Κώστας Δάρας
Guitar: Marios Chibici
Bass: Άρης Νικολέρης
Drums: Παναγιώτης Βλάχος

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης 21.30

Eίσοδος: 5 ευρώ

Ρυθμός Stage
Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλ: 210 975 0060

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here