Μαγεμένοι από τον ήχο των 60’s, οι Δημήτρης Τάσαινας και Αλέξανδρος Καραδήμος δημιουργούν το Μάιο του 2013 στην Αθήνα, τους Soul Vibrators. Σχεδόν δύο χρόνια μετά, ανήμερα της επετείου από την εγκαθίδρυση της μαύρης επταετίας, οι Soul Vibrators ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην σκηνή του Faust με στόχο μια ακόμα γιορτή.

Aπό το rock n roll,  60’s ballands σε Psych Rock και Garage, prom night καταστάσεις και juke box ατμόσφαιρα σε ένα παίξιμο που ξεχειλίζει ενέργεια και προκαλεί για χορό.

soul_vibrators_afisa_2015_05_001

Έχουν ήδη εμφανισθεί στο 2ο Aγρομουσικό Φεστιβάλ στη Λακωνία και στην Aegeanale 2013 στις Κυκλάδες, στο Φεστιβάλ Ασέληνον στην Άμφισσα και στο κλείσιμο της 4ης Biennale Αθήνας “AGORA”,  καθώς και σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας.

Στα τέλη του 2013 εξέδωσαν μια εορταστική ηχογράφηση με 3 τραγούδια εμπνευσμένα από τις ημέρες των Χριστουγέννων, με τίτλο “Vibrators for Christmas – The Holy Release”,  ενώ τον Οκτώβριο του 2014 εξέδωσαν την πρώτη ολοκληρωμένη mini- έκδοση με τέσσερα τραγούδια που ήδη διαγράφουν μια πορεία στο ζωντανό τους πρόγραμμα, με τίτλο “The Vibes are on – The ‘Residence’ release.

Δημήτρης Τάσαινας – φωνή
Αλέξανδρος Καραδήμος – Ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Γρηγοριάδης – Τύμπανα
Παύλος Μαραγκός – Ηλεκτρικό μπάσο
Χρήστος Σπηλιόπουλος   Τρομπόνι

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Ώρα έναρξης: 22.30

Faust
Καλαμιώτου 11
Πληροφορίες – Κρατήσεις: τηλ. 2103234095

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here