Προχθές βράδυ σε μια πολύ ζεστή κι εορταστική ατμόσφαιρα, παρουσιάστηκε το νέο διπλό album των STAVENTO “το ένα και το μηδέν” που περιλαμβάνει 32 μοναδικές στιγμές. 28 τραγούδια –σταθμοί στα 10 χρόνια πορείας του group, αλλά κι ένα ολοκαίνουριο δώρο από τον σπουδαίο Λευτέρη Παπαδόπουλο με τίτλο “Τα χείλη σου αν φιλήσω”, η νέα επιτυχία ‘’Για σένα που λατρεύω’’ και το ‘’Stavento’’, ένα κομμάτι που έγραψε ο Μιχάλης Κουινέλης θέλοντας να δείξει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του  στον κόσμο που στήριξε και ανέδειξε τους STAVENTO και βέβαια τους κρατάει στην κορυφή 10 χρόνια τώρα!

stavento_event_official_2014_12_001

Η παρουσίαση έγινε στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε κι απόλαυσε ένα μοναδικό live, με τον Μιχάλη και την ομάδα του σε τρελά κέφια!!! Πολλοί φίλοι και συνάδελφοι των STAVENTO, ήρθαν να τους ευχηθούν να είναι καλοτάξιδο το νέο τους CD και να τους απολαύσουν σε ένα μοναδικό Live, ερμηνεύοντας καινούργια και παλιά τους τραγούδια.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία της Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρίας MINOS-EMI UNIVERSAL, κυρίας Μαργαρίτας Μάτσα.

stavento_event_official_2014_12_003_matsa

Μετά πήρε τον λόγο ο Μιχάλης Κουινέλης ευχαριστώντας κατά κύριο λόγο όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του για αυτό το cd αλλά και συνολικά για τα 10 χρόνια πορείας του συγκροτήματος. Στη συνέχεια τραγούδησαν σε ένα πολύ κεφάτο live και υπέγραψαν το νέο τους CD στους θαυμαστές τους.

stavento_event_official_2014_12_009_ntagkalou

Στο πλευρό του και στην σκηνή η Ήβη Αδάμου, αλλά και τα δύο νεαρά κορίτσια από την περσινή του ομάδα στο voice, Κωνσταντίνα Χριστοπούλου και Βιολέττα Νταγκάλου.

stavento_event_official_2014_12_011_xristopoulou

 

 

 

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους και η Δέσποινα Βανδή  που τον χειροκρότησε κι επιβεβαίωσε το φιλικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους coaches του ‘’Τhe Voice’’. Με τις ευχές όλων για έναν ευτυχισμένο κι επιτυχημένο καινούριο κύκλο  του group, έκλεισε η βραδιά  που κατάφερε έστω για λίγες ώρες να μας κάνει να νιώσουμε όμορφα και ανέμελα σαν παιδιά που ‘’τρελαίνονται’’, γιατί έτσι ακριβώς είναι και ο Μιχάλης!!!

stavento_event_official_2014_12_005_vandi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here