Αγγελική Τουμπανάκη μας προσκαλεί στη μουσική παράσταση «Συνδέσεις», στο Passport Κεραμεικός – Upstairs τις τέσσερις Πέμπτες του Νοεμβρίου (9, 16, 23 & 30 / 11).

Μια περιπλάνηση στη σύγχρονη ελληνική σκηνή και στην παράδοση των Βαλκανίων και της Μεσογείου.  Μια παράσταση με μουσικές που συνδέονται βιωματικά και  αποτυπώνονται με το σύγχρονο και πλέον διακριτό ερμηνευτικό και ενορχηστρωτικό στίγμα της Αγγελικής Τουμπανάκη.

toumpanaki_afisa_2017_10_001

Μετά από δώδεκα χρόνια μουσικής διαδρομής στη jazz, world jazz και electronic jazz  και τη δημιουργία των μουσικών projects “Toubanaki & The Buzz Bastardz”, “Jazz Plus”, “Drum & Voice Jazztronica Duet” και «Ουλαλούμ», η Αγγελική Τουμπανάκη μας καλεί στο ιδιαίτερο μουσικό της σύμπαν με ανοιχτούς ορίζοντες στην ελευθερία της έκφρασης και τον πειραματισμό.

Μαζί με τους εκλεκτούς μουσικούς, Βασίλη Κετεντζόγλου στην κιθάρα, Στάθη Άννινο στο πιάνο, Απόστολο Καλτσά στο μπάσο και τον Ηλία Δουμάνη στα τύμπανα και με προσκεκλημένες το γυναικείο πολυφωνικό σχήμα “Terra Voce”, δομούν ένα πολυδιάστατο ηχητικό περιβάλλον με φυσικούς και ηλεκτρονικούς ήχους, λούπες και πολυφωνίες.

Η παράσταση έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια της Σοφίας Σπυράτου και την “live drawing” διάδραση του πολυβραβευμένου σκιτσογράφου Soloúp. Οι ιστορίες των τραγουδιών ιχνογραφούνται σε πραγματικό χρόνο και συνδέουν τα συναισθήματα με την εικόνα και τον ήχο.

«Συνδέσεις» … Η Αγγελική Τουμπανάκη με τους συνεργάτες της συνδέουν το παρελθόν με το τώρα, το προσωπικό με το όλον και δημιουργούν μια παράσταση – αφήγηση. Σταθερή αφετηρία και πηγή έμπνευσης είναι η αγάπη για τη συλλογική δημιουργία, την ελεύθερη επικοινωνία και τον αυτοσχεδιασμό.

Επιμέλεια Προγράμματος : Όλγα Λασκαράτου
Επιμέλεια Ήχου: Γιώργος Καρυώτης

Πέμπτες 9, 16, 23 & 30 Νοεμβρίου 2017
Ώρα έναρξης: 22:00

PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Upstairs
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα
Tηλ. κρατήσεων 210.5222203

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here