Η Βάσια Βουγιουκλή, αμέσως μετά την κυκλοφορία των singles «Σιγά-σιγά» (σε μουσική-στίχους Γιάννη Νικολάου) και «Προσφυγάκι» (παλιό σμυρναίικο του Βαγγέλη Παπάζογλου σε διασκευή του Ορεστη Πλακίδη), ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή Plus του Σταυρού του Νότου, την Τρίτη 5 Απριλίου.

Έχοντας συνεργαστεί με τους Γ. Ζιώγαλα, Π. Δουρδουμπάκη, Γ. Νικολάου, Βαγιόπουλο, Τόνιο, Αγάθωνα κ.α., η Βάσια Βουγιουκλή μας συστήνεται εκ νέου, επιλέγοντας παραδοσιακά τραγούδια, ανατολίτικες μελωδίες και σύγχρονα ελληνικά και όχι μόνο τραγούδια, στη μουσική παράσταση με τίτλο «Ανατολικά της Δύσης».

Τραγούδια και μουσικές των Night Ark, Madredeus, Γιώργου Καζαντζή, Αντώνη Απέργη, Απόστολου Καλδάρα ακροβατούν μεταξύ Δύσης και Ανατολής και μας ταξιδεύουν από τα σοκάκια της Σμύρνης μέχρι την Πορτογαλία.

Συνοδοιπόροι της, τρεις ταλαντούχοι μουσικοί, ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο, ο Άρης Κονιδάρης στην κιθάρα και ο Οδυσσέας Στεφανής στα κρουστά, συνομιλούν με το ούτι, το νέι και τη φωνή της Βάσιας και φωτίζουν τα κομμάτια με το δικό τους τρόπο. Συμμετέχει φιλικά ο Θοδωρής Κοτονιάς, ο οποίος θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια του, όπως «Τα Κλειδιά» και η «Ανοιξη».

Σας περιμένουμε για μια όμορφη βραδιά… ανατολικά της Δύσης… λίγο δυτικότερα της Ανατολής!

vougioukli_2016_04

Σταυρός του Νότου Plus +
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975, 210 9239031

Τιμή Εισόδου: 12€ με κρασί ή μπύρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here