Κάθε πόλη κρύβει μικρές ιστορίες που οδηγούν σε μεγάλες παραδοχές. Κάθε πόλη έχει τη δική της μελωδία που μαγικά σώζει εκείνους οι οποίοι μπορούν να την ακούν.

Τί μουσική έχει ένα φιλί στα σκοτεινά στενά του Κεραμεικού, η φωνή ενός συνεπιβάτη στο μετρό της μπλε γραμμής που, χωρίς να το ξέρει, σε κάνει να χαμογελάς, μια φιλία που χάθηκε στον θόρυβο της Κηφισίας, ένας αποχωρισμός στο αεροδρόμιο; Τί τραγούδια γεννούν και συνοδεύουν τις μικρές μας στιγμές και πώς κολλάνε τα κομμάτια που φτιάχνουν το προσωπικό μας soundtrack;

Σε έναν μεγάλο περίπατο στους δρόμους της Αθήνας που αγαπά, μετά από διαδρομές στις μουσικές σκηνές αυτής της πόλης και με το πρώτο τραγούδι της στα χέρια, η Βεατρίκη Ψυχάρη ενώνει τις στιγμές που την οδηγούν στην συναισθηματική ενηλικίωση και τραγουδά «Μικρές Ιστορίες Πόλης».

psyxari_2018_11

Για τον Χατζιδάκι που την αγκάλιασε, την Αλεξίου που της είπε μυστικά, τον Ξυδάκη που τη χόρεψε, την Αρβανιτάκη που την έπεισε, τον Καραμουρατίδη που της άλλαξε γνώμη.

Το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 στη σκηνή του El Convento Del Arte, μεταφράζει στον δικό της ήχο τα τραγούδια και λέει μια διαφορετική εκδοχή για κάθε μικρή ή και μεγάλη ιστορία…

Special Guest: Σπύρος Παρασκευάκος

Παίζουν οι μουσικοί
Κωνσταντίνα Βρεττού | Πιάνο
Τάσος Γιαννούτσος | Κιθάρες
Δέσποινα Ισταμπουλούογλου | Τσέλο, Φωνή
Σταύρος Νικητόπουλος | Βιολί, Φωνή
Κωνσταντίνος Τσαμόπουλος | Κρουστά

Πάνος Γιαννακόπουλος | Φωτογραφία Αφίσας
Χάιντι Αδαμοπούλου | Styling

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018
Ώρα προσέλευσης: 21:45
Ώρα έναρξης: 22:30

*Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:15 για ποτό και φαγητό

El Convento Del Arte
Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο
Πληροφορίες – Κρατήσεις: τηλ. 210 5200602

Είσοδος: 8 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here