Η Βικτωρία Ταγκούλη έχει ξεχωρίσει όχι μόνο ως ερμηνεύτρια αλλά για τις αξιόλογες παραστάσεις που δίνει κάθε φορά που εμφανίζεται ζωντανά. Μετά από τέσσερεις προσωπικούς δίσκους και συμμετοχές σε μιούζικαλ και θεατρικές παραστάσεις όπως η «Φουρκέτα» της Ελένης Γκασούκα, παρουσιάζει live ένα πρόγραμμα που φανερώνει τις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητας της.

tagkouli_2018_01_001

Στην «Κουκίδα» που θα παρουσιάσει στον τόσο όμορφο θεατρικό χώρο του Εl Convento del Arte το Σάββατο 24 Μαρτίου, επιλέγει μια σειρά από τραγούδια που σχηματίζουν ένα πολύχρωμο μουσικό σύμπαν. Από τον ηλεκτρισμό των Ξύλινων Σπαθιών και τον πληγωμένο ερωτισμό της Piaf και της Nina Simone, στον καημό του Άκη Πάνου και από τους εύθραυστους  Simon and Garfunkel, στον εξωτισμό του Caetano Veloso και της αιθέριας Kate Bush. Ανάμεσα τους χωρούν και τραγούδια από musical του Andrew Lloyd Webber.

Μαζί και νέα τραγούδια από την «Κουκίδα», τον πέμπτο προσωπικό της δίσκο που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα με δυνατές υπογραφές σύγχρονων δημιουργών.

Στο άψογο αποτέλεσμα συμβάλλουν οι εκλεκτοί μουσικοί που συνοδεύουν την Βικτώρια Ταγκούλη σε αυτό το συναρπαστικό μουσικό ταξίδι:

Χρίστος Θεοδώρου – ενορχήστρωση, πιάνο
Αντώνης Αρβανίτης – κοντραμπάσο
Βαγγέλης Παρασκευαϊδης – κρουστά, βιμπράφωνο

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018
Ώρα προσέλευσης: 21:30
Ώρα έναρξης: 22:00

*Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

El Convento Del Arte
Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο
Τηλ. 210 5200602

Είσοδος: 8 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here