Ποια είναι η σούπερ δύναμη των Wedding Singers; Μην είναι ότι θα σε κάνουν να χορέψεις ξέφρενα σε κάθε εμφάνισή τους, ακόμα κι αν είσαι από τους εγώ-δεν-χορεύω-με-τίποτα; Μην είναι το φαντασμαγορικό tribute στα ‘90s, με τις επικές διασκευές, που συνιστά το κάθε live τους; Μην είναι το νέο τους single; Μην είναι όλα τα παραπάνω; Spoiler: Ναι, όλα τα παραπάνω είναι και θα το διαπιστώσετε την Πέμπτη, 30 Μαρτίου στο live τους στο club του Σταυρού του Νότου!

Οι Wedding Singers, το διαγαλαξιακό cover band, που με το non-stop-mix τους από ‘90s διασκευές απέδειξαν ότι μπορούν να μετατρέψουν κάθε χώρο στο μεγαλύτερο πάρτι της πόλης, επανέρχονται δυναμικά με νέο single, με τίτλο “My Super Power”.

wedding_singers_2017_03

Οι Wedding singers ξεκίνησαν το 2010 και γρήγορα ξεχώρισαν χάρη στον ιδιαίτερο ήχο τους και την ξεσηκωτική ατμόσφαιρα, στοιχεία που παρασέρνουν κάθε φορά το κοινό σε ξέφρενα χορευτικά. Έχουν εμφανιστεί σε σημαντικά φεστιβάλ όπως το Ejekt fest, «μοιραζόμενοι» τη σκηνή με τους Pet Shop Boys και τον James Blake, το Athens Pride, το Ark festival, το Beer fest, το Burger Fest και το Jumping Fish fest, ενώ έχουν σκορπίσει ‘90s χρυσόσκονη στο Τώρα-Κ44, στο Bourbon, στον Σταυρό του Νότου, στο Gazarte, στον Κήπο του Μεγάρου, στο Rex-Odeon στο πλευρό της Άννας Βίσση αλλά και σε events των Google, H&M, Travelplanet, Viki Kaya fashion workshop, της Coca Cola και στο Madwalk 2014 με την Άννα Βίσση.

Τους έχεις δει και στην τηλεόραση, στις εκπομπές Mad day live, Escape και στο περσινό Music Project by jumping fish με τη Δήμητρα Γαλάνη. Το 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο single τους, “Electric Wire”, και φέτος επιστρέφουν με ένα ακόμα κομμάτι, με τίτλο “My Super Power”, για το βίντεο του οποίου επιστράτευσαν τους πιστούς θαυμαστές τους. Με βασικές επιρροές τους Daft Punk, Duran Duran, Rage Against the Machine, Simon & Garfankel, και με έντονη αγάπη και κλίση στην eurotrash, ‘90s, pop, rock, synthpop, house κι electro μουσική, είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να κινηθείτε ρυθμικά!

Οι Wedding Singers είναι οι:
Χρήστος Αλεξάκης
Λάμπης Κουντουρόγιαννης
Θοδωρής Μαυρογιώργης
Αλέξης Σταυρόπουλος

Πέμπτη, 30 Μαρτίου

Σταυρός του Νότου Club
Θαρύπου 35 – 37, Αθήνα
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here