Η νέα δισκογραφική δουλειά των Whereswilder έχει τον τίτλο “Hotshot” και κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου. Με νέο line-up και σαφώς πιο εξωστρεφείς (όπως υποδεικνύεται από τον τίτλο και το εξώφυλλο), οι Αθηναίοι επιστρέφουν με ένα αμιγώς feelgood, ροκ άλμπουμ.

Στα έντεκα νέα τραγούδια που περιέχονται στο “Hotshot”, οι Whereswilder διατηρούν ανέπαφο τον old-school κιθαριστικό χαρακτήρα τους, κάνοντας παράλληλα συνθετικά βήματα που θα θυμίσουν στον ακροατή τη singer – songwriter εποχή της δεκαετίας του ‘70. Κοινός συντελεστής σε όλα αυτά είναι η άποψη του παραγωγού Άλεξ Μπόλπαση, με τον οποίο το συγκρότημα μετρά πλέον δύο κυκλοφορίες.

Ο ζωγραφικός πίνακας του ανερχόμενου εικαστικού, Νίκου Τσουνάκα, αποτελεί το βασικό στοιχείο του artwork και αναδεικνύει πλήρως τον χαρακτήρα του “Hotshot”.

Το Hotshot κυκλοφορεί σε LP και digital album από την Inner Ear. To digital album περιέχει ένα extra track.

Οι Whereswilder θα παρουσιάσουν live το “Hotshot” στις 31 Μαρτίου στο ΑN Club.

whereswilder_2017_03

Λίγα λόγια για το group
Η αρχή έγινε με την κυκλοφορία του “Yearling” στα τέλη του 2014.

Μέσα σε δύο έτη οι Whereswilder ταξίδεψαν σε Ελλάδα και Βαλκάνια, άνοιξαν την Terra Stage του Rockwave Festival 2016 και ετοίμασαν τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά, που θα κυκλοφορήσει από την Inner Ear το 2017.

Whereswilder είναι οι:
Γιάννης Ράλλης – φωνή, κιθάρα
Βασίλης Νισσόπουλος – φωνή, μπάσο
Αλέκος Βουλγαράκης – κιθάρα
Μανώλης Γιαννικιός – ντραμς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here