Η παράσταση των XANA ZOO που ήταν προγραμματισμένη να γίνει Σάββατο 25 Οκτωβρίου στο Smart Park, λόγω πρόβλεψης δυσμενών καιρικών συνθηκών, μεταφέρεται για το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, στον ίδιο χώρο!

Το Smart Park γιορτάζει τα 3α του γενέθλια με μία ξεχωριστή γιορτή με χιλιάδες μπαλόνια και φιλανθρωπικό σκοπό.

Το αγαπημένο Εμπορικό Πάρκο της Αττικής, το Smart Park, έχει γενέθλια και η ευχή μας είναι να τα χιλιάσει… τα μπαλόνια στον ουρανό!

 

Η γιορτή έχει ήδη ξεκινήσει στη σελίδα του Πάρκου στο Facebook όπου μπορείτε να ευχηθείτε τα χρόνια πολλά προσθέτοντας μπαλόνια στον ουρανό του Smart Park και παράλληλα να στηρίξτε τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αφού για κάθε μπαλόνι, τα καταστήματα του Smart Park θα δωρίζουν στον φιλανθρωπικό οργανισμό 0,50 ευρώ.

smart_park_2014_10

Την ημέρα των γενεθλίων, Σάββατο 1 Νοεμβρίου (νέα ημερομηνία!) οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 11.00 το πρωί με πολλά street event. Η γιορτή θα ολοκληρωθεί με απελευθέρωση χιλιάδων μπαλονιών στον ουρανό του Smart Park, ενώ η κορύφωση θα γίνει με δωρεάν συναυλία των Xana Zoo το ερχόμενο Σάββατο, 1 Νοεμβρίου!

Ένα μοναδικό, πρωτότυπο, θεότρελο Μουσικοχορευτικό show. Η παρέα των Xana Zoo παρέα με τον Φαταούλα, τον Αστακό, την Αγελάδα, τον Βάτραχο και όλους τους ήρωες της Χοραλίας, θα βρεθούν κοντά σας. Μαζί τους βέβαια η Καμήλα, ο Σκαντζόχοιρος, η Κατσίκα, ο Ντρούλης-Ντρούλης χοντρούλης, ο Ελέφαντας και όλη η θεότρελη παρέα που λατρεύτηκε απ’ όλα τα Ελληνόπουλα μέσα από το project Mazoo and the Zoo. Οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να ξεφαντώσουν και να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές, συμμετέχοντας στις χορογραφίες και στo τραγούδι!

Μην περιμένετε λοιπόν!

Εμπορικό Πάρκο “Smart Park” στα Σπάτα
Αττική Οδός: Έξοδος 16 Ρ (προς Ραφήνα) / Έξοδος 18 (προς Σπάτα)
Τηλ: 210 6635 982

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here