Η Ζωή Παπαδοπούλου θα βρίσκεται για 2 Τετάρτες (9 και 23 Νοεμβρίου) στη Θεσσαλονίκη και στον υπέροχο χώρο της “Βεντέτας” παρουσιάζοντας μία μουσική παράσταση με τίτλο “Ό,τι ανέβασε η καρδιά“. Ο τίτλος προέρχεται από το καινούργιο της τραγούδι σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου που πολύ γρήγορα βρήκε τη θέση του στις αγαπημένες προτιμήσεις του κόσμου.

Η Ζωή διασκευάζει, ερμηνεύει και επιχειρεί να «πειράξει» παραδοσιακά, παλιά λαϊκά, ρεμπέτικα, αλλά και πιο σύγχρονα τραγούδια της ψυχής, σε ένα ταξίδι χωρίς χρόνο, με γνώμονα καθαρά το συναίσθημα και τη συγκίνηση που το καλό ελληνικό τραγούδι ξέρει πολύ καλά να προκαλεί.

nikolopoulos_live_2015_01_018_papadopoulou

Παράλληλα μας παρουσιάζει και μερικά από τα καινούργια της τραγούδια από το cd που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και σε στίχους μεγάλων δημιουργών.

Μαζί της οι μουσικοί Χρήστος Λαρίσης  στην κιθάρα,  Γιάννης Περδίκης στο πιάνο και Στέλιος Τσομπανίδης στα τύμπανα. Στο μπουζούκι και στην επιμέλεια του προγράμματος ο συνθέτης Κωνσταντίνος Βελλιάδης. Επιμέλεια ήχου ο  Άγγελος Πετκίδης.

Τετάρτη 9 και 23 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22.30

Βεντέτα
Εθνικής Αμύνης 3
Τηλέφωνο κρατήσεων: 231 0234973

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here