Η “ομάδα ΕΝΑ” παρουσιάζει την παιδική παράσταση «Ιστορίες μέσα από το καπέλο» για τρία  Κυριακάτικα μεσημέρια (22,29/3 & 5/4) στο Ρυθμός Stage (ώρα έναρξης: 12.00).

Οι “Ιστορίες μέσα από το καπέλο” είναι εμπνευσμένες από τη συλλογή της Λιλής Λαμπρέλλη «Δέκα κι ένα παραμύθια σοφίας για καιρούς κρίσης κι άλλων δεινών».

istories_kapelo_afisa_2015_03_01

Τέσσερις φίλοι, τέσσερις Μυστικοί Ταξιδευτές καταφτάνουν στο Ρυθμός Stage με τα μπαγκάζια τους γεμάτα ιστορίες, γραμμένες σε τόμους που γεμίζουν τις δερμάτινες βαλίτσες τους, ενθύμια από τα μέρη από όπου πέρασαν για να φτάσουν ως εδώ. Τέσσερις φιγούρες που ίσως και να ξεπήδησαν και από κάποια από τις ιστορίες τους. Βοηθοί τους τα μπαστούνια τους και φυσικά το καπέλο. Ένα καπέλο γεμάτο αριθμούς. Οι αριθμοί πολλοί και κάθε αριθμός, μία ιστορία.

Μια παράσταση για την «αληθινή» ζωή και τις δυσκολίες της, αλλά και μια παράσταση που δεν της λείπει η ποίηση, η τρυφερότητα, το αστείο, η μαγεία του θεάτρου.

Στις τέσσερις ιστορίες της παράστασης εναλλάσσονται η τύχη και η ατυχία στην καθημερινότητά μας, το πόσο σημαντική είναι μια ερώτηση αλλά και μια απάντηση, η δύναμη του μυαλού μας, η αξία της ελευθερίας…

Τέλος, η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά – μαθητές του Δημοτικού.

H “Ομάδα ΕΝΑ” είναι οι :
Νίκος Καίσαρης (ηθοποιός)
Χρήστος Πίτσας (ηθοποιός)
Δημήτρης Σκλάβος (σκηνοθέτης-εκπαιδευτικός),
Σταματέλλα Σπίνουλα (βιολίστρια)
Μαρίζα Τσάρη (ηθοποιός)

Έλενα Φαρδελλά   (Σκηνικά )

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38 – Ηλιούπολη
Τηλ: 210 9750060

Είσοδος: 10€

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here