Ο Γάλλος τραγουδιστής Bertrand Moreau γιορτάζει φέτος 10 χρόνια παραμονής στην Αθήνα και παρουσιάζει τη νέα του παράσταση με τίτλο “Je suis Grec” ξεκινώντας έτσι, μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια κι έχοντας μαζί του ξεχωριστούς καλεσμένους.

Λυδία Κονιόρδου, Αργυρώ Καπαρού, Haig Yazdjian κι άλλοι καλλιτέχνες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο Bertrand Moreau θα ερμηνεύσει μελωδίες “ύμνους” της Γαλλίας, αγαπημένα τραγούδια από την Ελλάδα του χτες και του σήμερα καθώς και διεθνές ρεπερτόριο. Μια πολυπολιτισμική μουσική γιορτή μας περιμένει με πολλές αναμνήσεις, αγάπη και φαντασία, υπό τους ήχους του πιάνου (Μάριος Γληγόρης) και του τσέλου (Άρης Ζέρβας).

bertrand_morea_2015_01_001

Καλεσμένος την τετάρτη 14 Ιανουαρίου, ο αρμενοσύριος συνθέτης, ερμηνευτής και σολίστας στο ούτι Haig Yazdjian

Καλεσμένη την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, η Λυδία Κονιόρδου που θα ερμηνεύσει αγαπημένα της τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο.

Αλεξάνδρεια – Πολυχώρος Τέχνης
Σπάρτης 14, Πλατεία Αμερικής
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 86 73 655

Ώρα έναρξης: 21.00

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Bertrand Moreau γεννήθηκε στο Ανζέ της Γαλλίας. Ήρθε στην Ελλάδα το 2005. Από το 2008 ασχολείται με το τραγούδι. Η πρώτη του ζωντανή εμφάνιση ήταν το 2008 στο Cabaret voltaire με την παράσταση “Πάμε μια βόλτα στο Φεγγάρι”, όπου ερμήνευσε διάσημα γαλλικά τραγούδια, Μάνο Χατζιδάκι και jazz. Συνεχίζει τη διαδρομή του με παραστάσεις που ερμηνεύει τραγούδια από όλο τον κόσμο έχοντας ως βάση το Γαλλικό και το Ελληνικό ρεπερτόριο (“Το Ακορντεόν”, Μπαράκι του Βασίλη “Οι διαδρομές” , Ενδορφίνη κ.α). Το 2009 συμμετείχε στον εορτασμό της Εθνικής επετείου της Γαλλίας που έγινε στο Γαλλικό ινστιτούτο και τραγούδησε μαζί με τη Νένα Βενετσιάνου. Το 2010 πήρε μέρος στη μουσική παράσταση “Edith Piaf-Σωτηρία Μπέλλου” στο Θέατρο 104. Την επόμενη χρονιά και για τρία χρόνια τραγουδούσε κι έπαιζε στην παράσταση “Edith Piaf-Σωτηρία Μπέλλου, Θυμάσαι τη φωνή μου;” στο θέατρο Προσωρινός, μαζί με τη Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, την Ελπίδα Μεταξά, τον Ηρακλή Βαβάτσικα, τον Μανούσο Κλαπάκη και τη Σοφία Μουλακάκη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Χατζή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here