Το Athenaeum Κελάρι και η Μικρή Άρκτος παρουσιάζει μία μουσική παράσταση στη καρδιά του φθινοπώρου με τίτλο Καρδιά Μισή.

Ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου, με αφορμή την κυκλοφορία του άλμπουμ του Καρδιά μισή από την Μικρή Άρκτο, συνεργάζεται με τις εξαιρετικές ερμηνεύτριες ‘Ελενα Παπανικολάου και Πολυξένη Καράκογλου (η οποία διακρίθηκε μέσα από την 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου), και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια του συνθέτη καθώς και διασκευές γνωστών ελληνικών και ξένων τραγουδιών.

Μία διαδρομή μέσα από τις συνθέσεις του Χρίστου Θεοδώρου πάνω σε στίχους του Μιχάλη Γελασάκη, αλλά και ποιημάτων του Ναπολέωντα Λαπαθιώτη, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, του Ζαχαρία Παπαντωνίου, του Μιλτιάδη Μαλακάση και άλλων Ελλήνων ποιητών.

Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με πρωτότυπες διασκευές από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο όπως το “Δίψασα στην πόρτα μου γι’ αγάπη” του Σταύρου Κουγιουμτζή, το “Susanne” του Leonard Cohen το “Σαν απόκληρος γυρίζω” του Βασίλη Τσιτσάνη, το «Δυο μέρες μόνο» του Παρασκευά Καρασούλου και της Δήμητρας Γαλάνη, και το «Τυχερό μου αστέρι» του Κ. Βήτα

Όλες οι διασκευές είναι αναδημιουργίες των τραγουδιών του συνθέτη με μία φρέσκια διάθεση.

Στο πιάνο και την επιμέλεια προγράμματος ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου

theodorou_xristos_2017_11_001

Έκτακτη συμμετοχή: Βικτωρία Ταγκούλη

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, 22:00

Athenaeum Κελάρι
Αδριανού 3 Θησείο
Πληροφορίες –κρατήσεις: 210 32 10 239

Είσοδος 5€ (δεν περιλαμβάνεται ποτό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here