Κάτι καινούριο από την Ελένη Χατζίδου

Συνέντευξη στον Άκη Καρυπίδη
akis@musiccorner.gr

13/05/2010
www.musiccorner.gr

«Τα λέμε πάλι το Φθινόπωρο» ονομάζεται το καινούριο σου τραγούδι, πες μου λίγα γι’ αυτό.

Ελένη Χατζίδου


Το “Τα λέμε πάλι το φθινόπωρο” είναι ένα reggae κομμάτι, (το οποίο reggae όπως γνωρίζεται ενδεικνυται για το καλοκαιράκι) με στοιχεία r’n’b στο ρεφραίν. Είναι το πρώτο μου κομμάτι του οποίου τη μουσική έχουν γράψει ο Κωνσταντίνος Παντζής και ο Γιάννης Λιόντος και τους στίχους ο Γιάννης Λιόντος. Είναι ένα τραγούδι με το οποίο πιστεύω ότι πολλές “κουρασμένες” κοπέλες θα ταυτιστούν.

Πραγματικά είναι πολύ δροσερό και καλοκαιρινό τραγούδι και νομίζω ότι ήταν πολύ σωστή επιλογή, πόσο καιρό “ψαχνόσουνα” δισκογραφικά;
Να σου πω την αλήθεια δεν ψαχνόμουν καθόλου! Είμαι της άποψης ότι αν μελετάς και δουλεύεις πάνω στο αντικείμενο που ασχολείσαι και αγαπάς δε χρειάζεται να χτυπάς πόρτες. Το μάτι του έμπειρου παραγωγού, (συγκεκριμένα για την περίπτωση μας) θα σε ανακαλύψει!

Θα κυκλοφορήσει σε digital μορφή;
Προς το παρόν θέλαμε να κάνουμε ένα “αναγνωριστικό” κομμάτι το οποίο παίζει ήδη στα ραδιόφωνα και στο Internet και από Σεπτέμβριο, πρώτα ο Θεός, θα κυκλοφορήσει ένα cd single.

Η Ελένη Χατζίδου στην πίστα

Εμφανίζεστε κάπου αυτόν τον καιρό;
Εμφανίζομαι στο Πολιτεία plus με τον Αντύπα, την Έλενα Γκρέκου και τον Φίλιππο Κτενά και πολλά ακόμη παιδιά με πολύ καλές φωνές. Τονίζω το καλές φωνές γιατί πιστεύω πως οι εποχές έχουν αλλάξει, ειδικά στην περίοδο κρίσης που διανύουμε ο κόσμος θέλει να δίνει τα λιγοστά λεφτά του για ν’ ακούσει.

Μέχρι πότε θα βρίσκεσαι εκεί και τι θα κάνεις στη συνέχεια;
Θα βρίσκομαι στο Πολιτεία Plus μέχρι τέλη Μαϊου και τώρα ακόμη είμαι σε συζητήσεις για τις καλοκαιρινές μου εμφανίσεις.

Ποια είναι η σχέση σου με το Διαδίκτυο;
Ασχολούμαι πολύ με το Internet, λύνω πολλές απορίες μέσω αυτού, διαβάζω εφημερίδες, ενημερώνομαι για τα μουσικά δρώμενα από το www.musiccorner.gr :-), μέχρι και συνταγές παίρνω απ’ το Internet!! Η αλήθεια είναι πως δεν περνάει μέρα χωρίς να μπω για κάποιο λόγο. Έχει μπει για τα καλά πιστεύω στη ζωή όλων μας.

Πως μπορούν οι fans να επικοινωνούνε μαζί σου; Έχεις facebook, myspace κτλ;
Έχω 2 προφιλ στο Facebook, επίσης έχω twitter και myspace! Επικοινωνώ συνέχεια με φίλους και ενημερώνω τις σελίδες μου για τις εμφανίσεις μου.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here