Κάτι καινούριο από την Εύα Μπάιλα

Συνέντευξη στον Άκη Καρυπίδη
akis@musiccorner.gr

4/3/2010
www.musiccorner.gr

Εύα Μπάιλα

“Κάνε μια στάση εδώ” το νέο σου τραγούδι, πες μου λίγα γι’ αυτό.

Είναι το νέο μου τραγούδι και είμαι πολύ περήφανη για αυτό. Είναι μια νέα πρόταση που σκεφτήκαμε με την εταιρία μου,  INsiteMUSIC , σε στίχους του Εύριπου και σε μουσική του Ευριπίδη Νικολίδη. Είναι ένα  κομμάτι που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που το άκουσα. Ένα ιδιαίτερο κομμάτι σε ρυθμούς Pop/R&B, που κατά τη γνώμη μου σίγουρα ξεχωρίζει. Ελπίζω να αρέσει πάρα πολύ και στον κόσμο.

Είναι καλύτερα νομίζεις πλέον να βγαίνουν digital τραγούδια;

Πιστεύω ότι πλέον είναι καλύτερα που βγαίνουν digital τραγούδια γιατί η δισκογραφία αυτή την στιγμή , και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά γενικά, βρίσκεται στο χειρότερο σημείο. Το καλό με τα digital τραγούδια είναι ότι μπορεί ο κάθε καλλιτέχνης να κυκλοφορήσει ένα κομμάτι μόνο , μέχρι να βγει κάποια στιγμή ολόκληρο το άλμπουμ . Επίσης ο ρυθμός ζωής έχει αλλάξει, όλα τα πράγματα γίνονται πιο γρήγορα με αποτέλεσμα το internet να έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά, και να είναι πιο εύκολο να κατεβάσεις ένα τραγούδι από το internet ,από κάποιο επίσημο site πώλησης, παρά να πας σε ένα δισκοπωλείο όπου εκεί θα πρέπει να αγοράσεις ολόκληρο το cd, ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να σου αρέσει μόνο ένα τραγούδι.

ΕΥΑ ΜΠΑΙΛΑ
Κάνε μια στάση εδώ“,
Μουσική : Ευριπίδης Νικολίδης
Στίχοι : Εύριπος
INsiteMUSIC
 

Θα κυκλοφορήσει και κάποιο ολοκληρομένο album αργότερα;

Αργότερα θα κυκλοφορήσει κάποιο ολοκληρωμένο album αλλά δεν θα γίνει πολύ σύντομα. Αυτή την περίοδο θέλω να ασχοληθώ με την προώθηση του νέου μου τραγουδιού με τίτλο ‘’Κάνε μια στάση εδώ’’ που είναι μια νέα πρόταση και πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και κάποια άλλα μεμονωμένα τραγούδια. Δεν θα βιαστώ να αποφασίσω γρήγορα για τα τραγούδια του cd γιατί θέλω πραγματικά αυτό που θα παρουσιάσω στο κοινό να είναι κάτι που να αξίζει.

Εμφανίζεσαι κάπου αυτόν τον καιρό;

Πριν λίγες μέρες τελείωσα της επιτυχημένες εμφανίσεις μου στο Romeo live στην Ξάνθη και προς το παρόν δεν εμφανίζομαι κάπου. Ωστόσο συζητάω κάποιες σοβαρές προτάσεις που έχω για εμφανίσεις μετά το Πάσχα.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου, επαγγελματικά;

Προς το παρόν εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να ασχοληθώ με την προώθηση του νέου μου τραγουδιού  και να το αγαπήσει ο κόσμος όπως εγώ από την πρώτη στιγμή που το άκουσα. Και φυσικά  με ενδιαφέρει να βρίσκομαι την καλοκαιρινή σεζόν σε ένα καλό μαγαζί.

Ποια είναι η σχέση σου με το Διαδίκτυο;

Τη σχέση μου με το Διαδίκτυο θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω πολύ καλή, ενημερώνομαι από εκεί και επικοινωνώ με τους fans μου. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που το χρησιμοποιώ. Άλλωστε είναι ένα μέσο που δυστυχώς ή ευτυχώς έχει μπει για τα καλά στη ζωή όλων μας. Πιστεύω ότι είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στην εποχή μας αρκεί να γίνετε σωστή χρήση πάντα.


2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here