Η Κωνσταντίνα Πάλλα έρχεται για πρώτη φορά στην σκηνή του Σταυρού του Νότου plus για να συναντήσει στην σκηνή τον φίλο της από την Κρήτη Γιώργο Στρατάκη, το ήμισυ των αγαπημένων Στρατάκηδων.

Η Κωνσταντίνα Πάλλα ανήκει στη νέα γένια τραγουδοποιών. Η φωνή της και το ρεπερτόριο της ακροβατεί ανάμεσα στο κλασικό λαϊκό τραγούδι και στα σημερινά έντεχνα μονοπάτια.
Από το Βασίλη Τσιτσάνη και τη Τζένη Βάνου μέχρι τον Σωκράτη Μάλαμα και την Ελένη Τσαλιγοπούλου. Στο πρόγραμμα της μας ταξιδεύει σε όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε, μας συστήνει τα τραγούδια του σήμερα με το δικό της τρόπο ενώ μας παρουσιάζει και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία. Στην μουσική της πορεία έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες, ενώ πάντα καταφέρνει με τις ερμηνείες της να μας ξεσηκώνει από τη μία και από την άλλη να μας συγκινεί, με την ίδια μαγική ικανότητα.

Ο Γιώργος Στρατάκης είναι ένας καλλιτέχνης πλούσιος σε εσωτερικές μουσικές ανησυχίες, που τις εκφράζει με την έντονη ερμηνεία του και τις μοναδικές του συνθέσεις, καθώς ξεδιπλώνει τις μουσικές του μέσα από δρόμους δωρικούς, εξωτερικεύοντας τον πηγαίο αυθορμητισμό και την εκφραστικότητα του.
Με αυτά τα χαρακτηριστικά έχει διανύσει μια πλούσια δεκάχρονη πορεία στο μουσικό γίγνεσθαι, με αξιόλογες συνεργασίες και σπουδαίους συνθέτες, οπλισμένος πάντα με την αγάπη του κόσμου και την ικανότητα του να καθηλώνει τις ψυχές μας.

Οι δυό τους θα ενώσουν τις μουσικές και τα ακούσματα τους από κοινού, πειραματιζόμενοι αλλά και εναλλάσσοντας την μουσική σκυτάλη ο ένας με τον άλλο, υποσχόμενοι μια βραδιά μοναδική και αξέχαστη.

Ξεχωριστός καλεσμένος της βραδιάς ο Γιάννης Δίσκος, υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις στο Μουσικό Κουτί του Νίκου Πορτοκάλογλου.

Μαζί τους οι αξιόλογοι μουσικοί:
Ο συνθέτης Κωνσταντίνος Βελλιάδης,
Γιάννης Κοζυράκης στην κιθάρα,
Πάνος Γεωργακόπουλος στα τύμπανα,
Χρήστος Τζελεπόπουλος στο κοντραμπάσο.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου
Ώρα προσέλευσης: 21.00

Σταυρός του Νότου plus
Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 210 9226975

Είσοδος: 12€
Προπώληση: viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here