4/1/2011
www.musiccorner.gr

Το πρόγραμμα της Βάρδιας ανανεώνεται με έναν μοναδικό τρόπο. Η μπουάτ για άλλη μια φορά πρωτοτυπεί με διπλές μουσικές παραστάσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο! Το σχήμα της Βάρδιας θα εμφανίζεται φυσικά όπως παλιά, όπως το μάθαμε και όπως το αγαπήσαμε, τραγουδώντας όλες τις γνωστές του επιτυχίες.

Για δυο συνεχόμενες Παρασκευές, 14 και 21 Ιανουαρίου 2011  θα ανοίξει το πρόγραμμα η τουρκάλα τραγουδίστρια Dilek Koc.

Η Τουρκάλα τραγουδίστρια Dilek Koc, γνωστή στο ελληνικό κοινό από τη συμμετοχή της στο soundtrack της ταινίας «πολίτικη κουζίνα», παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με αμανέδες και με τραγούδια από την κοινή παράδοση των Τούρκων και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, της Καππαδοκίας, της Κωνσταντινούπολης όπως και τραγούδια από το ρεπερτόριο των καφέ αμάν. Την Dilek Koc, πλαισιώνει μια ομάδα καταξιωμένων Ελλήνων μουσικών που ζουν και εργάζονται στη Θεσσαλονίκη και στην πλειοψηφία τους είναι απόγονοι προσφύγων.

Για 2 ώρες θα κάνει ένα απολαυστικό πρόγραμμα και μετά θα παραδώσει τη σκυτάλη στο σχήμα της Βάρδιας για να συνεχίσουν το κέφι ως αργά. Με τους Νίκο Κατσίκα, Μαρία Φραγκούλη, Εύη Σαρμή, Αλέξη Γούδα και φυσικά τον Βασίλη Πρατσινάκη. Συμμετέχει ο Νίκος Ταλέας στο τραγούδι και στο ακκορντεόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here