Ο Θεσσαλός τραγουδοποιός Γιάννης Αδάμος, παρέα με το μουσικό του σχήμα Ροζ Πένες, παρουσιάζει τον τρίτο κατά σειρά προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Κόσμε Γλέντα!».

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο album του τραγουδοποιού που όπως όλα δείχνουν είναι ο δίσκος ορόσημο στην καριέρα του. Με ήχους και ρυθμούς παραδοσιακούς σε λαϊκούς και ρεμπέτικους δρόμους και στίχους του Γιάννη πραγματικές χαρακιές.

Από τον δίσκο μας παρουσιάζει το ομότιτλο τραγούδι σε ρυθμό μαντιλάτο. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό και πολύ ανεβαστικό κομμάτι όπου ο τζούρας χορεύει μαζί με την γκάιντα και μαζί ξεσηκώνουν τα πλήθη! Ερμηνεύει ο Χρήστος Κολοβός μαζί με την Αθανασία Αλεξοπούλου ενώ στα φωνητικά συμμετέχουν η Αθανασία Αλεξοπούλου με τον Γιάννη Αδάμο.

Στις κιθάρες ο Χρήστος κολοβός, κρουστά ο Γιώργος Ντίνας, γκάιντα ο Χρήστος Κιτσόπουλος, τζουράς ο Γιάννης Αδάμος και στο πιάνο και προγραμματισμό ο Γιώργος Μίγκας.

Ο δίσκος «Κόσμε Γλέντα!» κυκλοφορεί σε digipack CD με 4σέλιδο booklet με πολύ ιδιαίτερο artwork την εικονογράφηση του οποίου επιμελήθηκε ο Στέφανος Γιούνης. Διατίθεται επίσης ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες και streaming services!

Κυκλοφορεί από την Final Touch, a Walnut entertainment label!

Στίχοι-μουσική: Γιάννης Αδάμος
Ερμηνεία: Χρήστος Κολοβός, Αθανασία Αλεξοπούλου
Κιθάρες: Χρήστος Κολοβός
Γκάιντα: Χρήστος Κιτσόπουλος
Τζουράς: Γιάννης Αδάμος
Κρουστά: Γιώργος Ντίνας
Πλήκτρα, προγραμματισμός: Γιώργος Μίγκας
Ενορχήστρωση: Γιάννης Αδάμος
Ηχογραφήσεις βουή studio
H γκαίντα ηχογραφήθηκε στο home studio του Χρήστου Κιτσόπουλου
Μίξη/editing/mastering: Pink studios από τον Γιώργο Μίγκα

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here