Ραντεβού στη νέα μουσική σκηνή της Αθήνας δίνει κάθε Σάββατο με το κοινό ο Κώστας Τριανταφυλλίδης. Ο γνήσιος λαϊκός ερμηνευτής, θα κουρδίζει τα Σαββατόβραδα το μουσικό κουτί και θα αφήνει να ξεχύνονται στις καρδιές μας αγαπημένα τραγούδια από το χθες και το σήμερα.

Οι εμφανίσεις του Κώστα Τριανταφυλλίδη στο Caja de Musica έρχονται ως συνέχεια μίας σειράς από σημαντικές συνεργασίες που κέρδισαν την προσοχή και το ενδιαφέρον όλων.

Ξεχωριστή στιγμή η συνεργασία του με τον Μίνω Μάτσα στην ταινία «Ευτυχία» με την διασκευή στο τραγούδι «Όνειρο Απατηλό» του Aπόστολου Καλδάρα και της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου που σημείωσε τεράστια επιτυχία!

Ακολουθεί η συνάντησή του με τον Γιώργο Νταλάρα, και η συμμετοχή του σε σπουδαία αφιερώματα σε εμβληματικούς καλλιτέχνες όπως ο συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, και ο ερμηνευτής Δημήτρης Μητροπάνος, καθώς επίσης και η συνύπαρξη με τους ΤΑΚΙΜ και την Ελένη Βιτάλη στη Μικρή Επίδαυρο.

Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και οι καταξιωμένοι μουσικοί του, συναντιούνται τα Σαββατόβραδα του χειμώνα με πολυαγαπημένα τραγούδια, που έρχονται τώρα να μας φανερωθούν αλλιώς στο Caja de Musica.

Από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο

Caja de Musica
Σινώπης 27 & Μιχαλακοπούλου, Αθήνα
Κρατήσεις: 690 6418034 & 6944 610061

Είσοδος: 12€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here