Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις εμφανίσεις τους στη σκηνή του Vox από το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή, για λίγες μόνο παραστάσεις.

Οι δυο αγαπημένοι ερμηνευτές με τις εξαιρετικές φωνές τους, με κοινές ερμηνείες, δημιουργικές γεμάτες φαντασία και πάθος διασκευές, με καινούργια και παλιά τραγούδια μπλεγμένα υπέροχα μεταξύ τους, υπόσχονται να μας χαρίσουν αξέχαστες μουσικές βραδιές στο Vox.

Φέτος ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης καθιερώνουν τις “Κυριακές στο Vox”. Πέρα από τη βραδινή έξοδο του Σαββάτου, “στήνεται” η παράσταση νωρίς την Κυριακή. Μπορούμε να απολαύσουμε τους δυο καλλιτέχνες σε ένα πρόγραμμα που θα ξεκινάει στις 20.00 και θα τελειώνει στις 11.00.

Πνευστά/ Ενορχηστρώσεις : Θύμιος Παπαδόπουλος
Πλήκτρα/ Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος
Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας
Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός
Τύμπανα: Hρακλής Παχίδης
Λύρα, Μαντολίνο: Πάρις Περυσινάκης
Μπάσο: Γιάννης Πλαγιανάκος
Επιμέλεια ήχου: Λάμπρος Μπούνας και Πασχάλης Κολέντσης
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Φωτογραφίες: Γιώργος Σπανός (George Spanos Photography)

Πρεμιέρα: Σάββατο 28 Οκτωβρίου
Ημέρες και ώρα έναρξης:
 Σάββατο 21:00 και Κυριακή 20:00

Vox
Ιερά Οδός 16
Τηλ. κρατήσεων: 210.3475900

Τιμές Εισιτηρίων:
Ζώνη Α΄: 35 €, Ζώνη Β΄: 30 €, Ζώνη Γ΄: 25 €, Ζώνη Δ΄: 20 €, Bar Ορθίων: 15 και 20 €

Προπώληση: more.com

** Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπόψη τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here