Την Παρασκευή 9 του Δεκέμβρη, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε μια πολυαναμενόμενη επιστροφή, να απολαύσουμε μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική  πρόταση και να συμμετάσχουμε σε ένα πολύχρωμο και πολυεπίπεδο μουσικό ταξίδι..!!!

Η Κρίστη Στασινοπούλου ο Στάθης Καλυβιώτης και η μπάντα τους, «Σχήμα ΝΥΝ», θα μας παρουσιάσουν σε …πρώτη ζωντανή μετάδοση μετά την κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο, τραγούδια από τον καινούργιο τους δίσκο ΝΥΝ (Riverboat Records / World Music Network), ένα project που διαπρέπει στο εξωτερικό και επιτέλους θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει και το αθηναϊκό μουσικόφιλο κοινό, σε μια σκηνή, άρρηκτα συνδεδεμένη με το ένδοξο καλλιτεχνικό παρελθόν της ελληνίδας ερμηνεύτριας και στιχουργού.

stasinopoulou_nyn_2016_10_001

Τα νέα τραγούδια θα συνοδεύσουν αγαπημένες στιγμές από το σύνολο της πλούσιας δισκογραφίας της Κρίστης Στασινοπούλου (Greekadelia, Ταξιδοσκόπιο, Τα Μυστικά των Βράχων, Ηχοτρόπια, Υφαντόκοσμος..!!!)

Πρωτοπόροι στην Ελλάδα της μίξης των ελληνικών, βαλκανικών και μεσογειακών  δρόμων και ρυθμών με την ψυχεδέλεια, το πανκ, την electronic και με ελληνικό πάντα στίχο, η Κρίστη και ο Στάθης παίζουν όλα αυτά τα χρόνια  κυρίως στο εξωτερικό, σε φεστιβάλ και σε κλαμπ της παγκόσμιας world music σκηνής. Οι δίσκοι τους κυκλοφορούν και ακούγονται  στα ραδιόφωνα του κόσμου, από την Ευρώπη και την Β. Αμερική, μέχρι την Βραζιλία και την Ιαπωνία, αποκομίζοντας υμνητικές κριτικές και διακρίσεις.

Ο δίσκος ΝΥΝ, κυκλοφόρησε φέτος το φθινόπωρο από την εγγλέζικη δισκογραφική εταιρία Riverboat Records / World Music Network και έχει ήδη μαζέψει τις καλύτερες κριτικές και βαθμολογήσεις από πολλά γνωστά και έγκυρα μουσικά, και όχι μόνο, μέσα ενημέρωσης από όλον τον κόσμο. Tον μήνα Οκτώβριο το ΝΥΝ βρίσκεται στην 1η θέση των Transglobal World Music Charts και στην 3η θέση των European World Music Charts των Ευρωπαϊκών ραδιοφώνων….

Κρίστη Στασινοπούλου: φωνή, Ινδικό αρμόνιο, μπεντίρ
Στάθης Καλυβιώτης: λαούτο, electronics, live looping, πλήκτρα
Ντίνος Ζούμπερης: μπάσο
Σόλης Μπαρκή: κρουστά

Παναγιώτης Κακαλιάς : ήχος

Στην συναυλία θα συμμετέχουν καλεσμένοι και φίλοι μουσικοί, καινούργιοι και παλαιότεροι συνεργάτες της Κρίστης και του Στάθη.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (από 9/11)

KYTTARO Live Club
Ηπείρου 48 & Αχαρνών

ΠΟΡΤΕΣ: 22.00
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 8224134

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here