17/5/2013
www.musiccorner.gr

Οι “Athens Swing Cats” και η performer Τίνα Αλεξοπούλου μαζί με την Swing Band “Jazzymates” παρουσιάζουν μία μοναδική βραδιά βγαλμένη απ’ ευθείας από τη δεκαετία του 1940.

Την Παρασκευή 24 Μαΐου, εγκαινιάζουμε την νέα μας θεματική βραδιά, “La Chatte Blanche”, που με την αυθεντική μουσική και το κατάλληλο θέαμα αναβιώνει την εποχή του Μεσοπολέμου. Μια πολύ γερά στημένη βραδιά με ειδικά μελετημένες χορογραφίες Charleston & Burlesque και την performer Τίνα Αλεξοπούλου να ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια cabaret με την συνοδεία των «άγριων γατιών» στα χορευτικά, θα δημιουργήσει την ατμόσφαιρα ενός αυθεντικού καμπαρέ.

chatte_blanche_afisa_2013_05_01

Η πιο αγαπημένη ταράτσα της πόλης μας, το Αίθριο της Στοάς του Βιβλίου, αλλάζει εντελώς και μεταμορφώνεται σε χώρο κατάλληλο για…σκανδαλιές!

Φυσικά δεν θα λείπoυν οι ξέφρενοι swing ρυθμοί τόσο απο τους τους DJs όσο κι απο την Live band για ατελείωτο χορό μέχρι πρωϊας απο όλους μας!

“La Chatte Blanche”” σας προκαλεί… Αντέχετε τόσο χορό;

Dress Code: Smart Black, Glamorous 1940s, 1920s Charleston

Παραγωγή: Athens Swing Cats
“Tina and the Jazzymates”
Performer: Τίνα Αλεξοπούλου
Πιάνο: Κώστας Αναδιώτης
Τρομπέτα: Κώστας Κεφαλάς

Αίθριο ΠΟΛΙΣ ART CAFE (Πεσμαζόγλου 5)
23:00

Η βραδιά είναι αφιερωμένη σε μία απο τις μεγαλύτερες μορφές του Lindy Hop, τον Frankie Manning, που στις 26 Μαΐου θα έκλεινε τα 99 του χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here