«Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» και μετά από ένα καλοκαίρι «On the Road» σε όλη την Ελλάδα η παρέα ξανασμίγει στο στέκι της με ένα εκρηκτικό θεραπευτικό κοκτέιλ για να ξεπεράσουμε το καλοκαίρι που έφυγε και να υποδεχτουμε τον χειμώνα που έρχεται με αισιοδοξία και ζωντανα συναισθήματα… με τραγούδια που ..ανασταίνουν νεκρούς και ..καθηλώνουν ταύρους από τέσσερις διαφορετικές πηγές δημιουργικής τρέλας!!!

kyttaro_2017_09_001

Λάκης Γιόκα Νίκος και Μηλιώκας, τέσσερις φίλοι,τέσσερις κορυφαίοι τραγουδοποιοί της σκηνής μας, παρέα με την θετική τους αύρα και τις αμέτρητες επιτυχίες τους, που συντροφεύουν για δεκαετίες τόσες και τόσες στιγμές μας, όλοι μαζί, για τρεις μοναδικές φθινοπωρινές παραστάσεις στην αγαπημένη τους σκηνή…

Ετοιμαστείτε για … «Κιθαρίστας ή Ντράμερ»..«Για το Καλό μου»..«Γυριστρούλα»..«σαν Σταρ του Σινεμά»..«Ποιμενικό Ροκ»..«Μενεξεδιά»..«Τσικαμπούμ»..«Κακοσάλεσι» «Πάρε με απόψε πάρε με»..«Ευλαμπία»..«Κουρσάρος»..«Ροζ» «Βασιλική»..«Νοσταλγός του Rock n Roll»..]«Για να σε εκδικηθώ»..«Κάπου θα συναντηθούμε» «Το παλιό μου παλτό»..«Βέροια Θεσσαλονίκη Αθήνα» «Γοριλάκι»..«Greko Μασκαρά»..«Ανεμώνα».. «Να δεις που κάποτε».. «Δεν ήμαστε καλά» μα .. Θα Γίνουμε Καλά .. τον Οκτώβριο, στο Κύτταρο..

Πληροφορίες:

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΠΟΡΤΕΣ: 22.00   /  ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10€ /

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 8224134

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here