14/12/2010
www.musiccorner.gr

Η επίσημη πρεμιέρα του Mata Hari Show, με πρωταγωνίστρια τη Νίνα Λοτσάρη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στην ανανεωμένη σκηνή του Rex Music Theater. Το show ξετυλίχτηκε μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό στη κατάμεστη αίθουσα του Rex, σε μία βραδιά γεμάτη λάμψη,  χρώμα, μουσική, χορό και μυστήριο.

Η εξαιρετική show woman Νίνα Λοτσάρη, για άλλη μια χρονιά ξεπέρασε τον εαυτό της με το ερμηνευτικό της ταλέντο, κερδίζοντας το έντονο χειροκρότημα του κοινού! Μαζί της στη σκηνή τη διασκέδαση ανέβασαν στα ύψη με τις εντυπωσιακές παρουσίες τους και καλλιτεχνικές τους επιδόσεις οι Μέμος Μπεγνής, Τάνια Τρύπη και Τζώνυ Σκουλάς. Ξεχωριστή πινελιά στο show έδωσε ο guest star Χάρης Ρώμας.

Οι πρωταγωνιστές γοήτευσαν τους καλεσμένους μέσα από μια γρήγορη εναλλαγή σκηνικών και κοστουμιών, με εμπνευσμένες χορογραφίες υπό τους ήχους αγαπημένων μουσικών θεμάτων από τα Mission Impossible, James Bond, Pink Panther, Cabaret, Chicago. Το κοινό λικνίζονταν στο ρυθμό και σιγοτραγουδούσε μαζί με τους πρωταγωνιστές αγαπημένες μελωδίες από την παγκόσμια μουσική σκηνή όπως Bang Bang, Fever, Papa was a Rolling Stone, I who have nothing, As long as there is you, La Passione, Aquarious, αλλά και ελληνικές επιτυχίες από τους Μίμη Πλέσσα, Μανώλη Χιώτη, Ζαμπέτα και άλλους αγαπημένους συνθέτες.

Στη σκηνή του Rex επίσης εμφανίστηκε 15μελές μπαλέτο και ακροβάτες, 7μελής ομάδα Ισπανικού  Φλαμένκο και η 14μελής ορχήστρα “GOLDFINGERS” και το βαλκανικών ήχων συγκρότημα χάλκινων  “PARADIS BALCAN” που ξεσήκωσαν το κοινό.

Πολλοί και εκλεκτοί οι καλεσμένοι που τίμησαν με την παρουσία τους τη “ΜΑΤΑ ΗΑRI”. Ανάμεσά τους οι:
Ευγενία Μανωλίδου με το σύζυγό της Άδωνη Γεωργιάδη, Βαγγέλης Περρής, Αθηνά Οικονομάκου, Ζέτα Δούκα, Μαρία Μπεκατώρου, Σόφη Πασχάλη, Έλενα Παπαβασιλείου, Θάνος Πετρέλης με τη σύζυγό του, Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Γιώργος Καλφαμανώλης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Τζένη Μπότση, Χρήστος Λούλης με την σύζυγο του Έμιλυ Κολιανδρή, Χρήστος Φερεντίνος με την σύζυγό του Σοφία Παυλίδου, Γιώργος Λεμπέσης, Νάσος Παπαργηρόπουλος, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Ελένη Φιλίνη, Νίκος Αποστολόπουλος, Φλώρα Θεοδώρου, Μπήλιω Τσουκαλά, Άννα Κουρή, Ειρήνη Νταϊφά, Έλενα Κατρίτση, Αγγελική Δαλιάνη με τον Μάνο Παπαγιάννη, Θανάσης Ευθυμιάδης με την Άννα Δημητρίεβιτς, Μαρία Κορινθίου, Ιωσήφ Μαρινάκης, Τζέση Παππουτσή, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Αλίνα Κοτσοβούλου, Θάλεια Ματίκα με τον Τάσο Ιορδανίδη, Χάρης Ασημακόπουλος, Λία Βίσση, οι Τριημητόνιο, Μαρία Λουϊζα Βούρου κ.α.

Μεγάλο ήταν το χειροκρότημα στο φινάλε της βραδιάς και για τους συντελεστές της παράστασης, τη σκηνοθέτη-χορογράφο Αποστολία Παπαδαμάκη, το μαέστρο Κωνσταντίνο Παγιάτη, το σκηνογράφο Μανόλη Παντελιδάκη, το Δημήτρη Ντάσιο που επιμελήθηκε το σχεδιασμό των κοστουμιών της Νίνας Λοτσάρη και τον Πάνο Σταυριανό που επιμελήθηκε το styling και τα κοστούμια του θιάσου.

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή – Σάββατο
Ώρα έναρξης: 23.30

Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων…

Rex Music Theater
Πανεπιστημίου 48, Αθήνα
Τηλ.: 210 3823269, 210 3814591

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here