Την Τρίτη 20 Ιουλίου στο Θέατρο Κολώνου, θα πραγματοποιηθεί σε πρώτη παρουσίαση, η νέα παράσταση του Δημήτρη Μπασλάμ «Λέω να πετάξω». Μία αλληγορική οπτικοακουστική ιστορία, για μικρούς και μεγάλους, από τον βραβευμένο μουσικό και συγγραφέα παιδικών βιβλίων.

Πού πηγαίνει άραγε ένα μπαλόνι όταν το αφήσουμε από τα χέρια μας; Πόσο ψηλά θα ανέβει; Ποια θα είναι η διαδρομή του; Τι θα συναντήσει;

Ένα μουσικό παραμύθι για ένα μικρό κορίτσι, την μικρή Ζωή, που αφήνει από το χέρι της το καινούργιο κόκκινο μπαλόνι της. Μία μικρή ιστορία για την αρχή και το τέλος. Για την ημέρα και τη νύχτα. Την καλημέρα και την καληνύχτα. Τη ζωή και το θάνατο.

Επί σκηνής οι εξαιρετικοί Φώτης Σιώτας και Δημήτρης Μπασλάμ, αφηγούνται, τραγουδούν, συνδιαλέγονται για τη συναρπαστική πορεία της ζωής: Τη γέννηση, την παιδική ηλικία, την ενηλικίωση, την οικογένεια και το γήρας.

Ο λόγος και η μουσική συνοδεύονται από μία, μοναδικής αισθητικής, εικαστική προβολή, ειδικά σχεδιασμένη για την παράσταση από τον video artist Ανδρέα Καραουλάνη.

Οι διαφορετικές αισθήσεις ενεργοποιούνται, ο λόγος γίνεται μουσική και η μελωδία αφήγηση!

Κείμενο, Μουσική, Αφήγηση, Κιθάρα: Δημήτρης Μπασλάμ
Βιολί, Λούπες, Τραγούδι: Φώτης Σιώτας
VideoArt: Ανδρέας Καραουλάνης

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021
Ώρα έναρξης: 20:30
Διάρκεια: 60’ λεπτά

Με την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ στο πλαίσιο του προγράμματος ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τον πολιτισμό.

Θέατρο Κολωνού
Ιωαννίνων & Καπανέως, Κολωνός

Εισιτήρια:
Προπώληση: 10€ / άτομο
Ταμείο: 12€ / άτομο

Αγορά εισιτηρίων: Ticketservices.gr

Tηλ.: 210 3411009

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here