13/2/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Όταν πριν από τρία χρόνια εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στις αθηναϊκές μουσικές σκηνές, έδιναν υποσχέσεις για ένα πακέτο απόδρασης από την καθημερινότητα. Σήμερα, με σχεδόν 150 εμφανίσεις σε πασίγνωστα και πολυαγαπημένα bars και clubs της πόλης (Salon de Bricolage, Passport, Live Jazzy Bar, Half Note, City, Tiki, Bacaro, Ginger Ale, Okio, Tapas, President, Booze, Belafonte, Bios και πολλά άλλα), έχουν πλέον καθιερωθεί στη μουσική σκηνή της Αθήνας. Ένα μουσικό spa που κράτησε την υπόσχεσή του για good times, μέσα από swing, latin και άλλες χορευτικές μεθόδους. Με νέα υπόσχεση, νέο ήχο και νέα σύνθεση, είναι έτοιμοι για εκπλήξεις, τόσο στις διασκευές όσο και στις συνεργασίες.

Οι Eva & the Apples εμφανίζονται για δύο Δευτέρες –στις 18 και στις 25 Φεβρουαρίου- στο Half Note και μας υποδέχονται στο περιπλανώμενο καμπαρέ τους, με τραγούδια που συνέλεξαν προσεχτικά από διάφορες γωνιές του πλανήτη, τα οποία αποδίδονται ιδωμένα ξανά, μέσα από την αμαρτωλή ματιά του γκρουπ και τη θεατρική ερμηνεία της Εύας. Πάρτε σειρά, ακολουθήστε το ρυθμό τους και γνωρίστε τους απ’ την αρχή!

Η ηθοποιός Εύα Κοτανίδη και τα ανήσυχα Μήλα, δίνουν την απαραίτητη προσοχή στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας και επιβιβάζονται στις νύχτες σας με μουσικά μπαγκάζια που, ενώ επιμένουν και φέτος πεισματικά στο swing, κλείνουν μέσα τους multi μουσικές ιδέες με ρυθμούς jazz, διασκευές big band, νότες από cabaret, swing, rock & roll, και latin για να απογειωθούν χορευτικά στο κλείσιμο του προγράμματος σ’ ένα ανακάτεμα γαλλικής, πορτογαλικής και αγγλο-αμερικάνικης γεύσης. Ένα πείραμα ευζωίας που καταλήγει κάθε νύχτα σε μια διαφορετική γιορτή!

Face a la mer, η Εύα. Στους ρυθμούς και στα όργανα οι νέοι Apples- Μάνος Αναγνωστόπουλος (μπάσο), Κώστας Γιαξόγλου (πλήκτρα) μαζί με σταθερές αξίες, όπως οι Κωστής Βαζούρας (σαξόφωνο), Μάριος Ιωάννου (ντραμς) και Στέλιος Παρασκευάς (κιθάρα).

ΔΕΥΤ. 18 & ΔΕΥΤ. 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€ στο bar/ τραπέζι: 10, 15€

Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς
Κρατήσεις: 210 9213310

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here