2/12/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου οι Lexicon Project «εγκαινιάζουν» επίσημα την συνεργασία τους με τον Δημήτρη Κοργιαλά! Πρώτος σταθμός, ο «Μύλος» στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το πρώτο single «Τι ωραία μέρα» από την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά, συμπράττει με τους Lexicon Project σε ένα πραγματικά ΡΟΚ πρόγραμμα. Ανατρεπτικός όπως πάντα, με τη χαρακτηριστική του ενέργεια υπόσχεται  να παρασύρει τους πάντες δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα. «Μια φορά», «Το σʼαγαπώ», «Χωρίς εσένα», «Μην υποκρίνεσαι», «Τα σημάδια σου», είναι μόνο μερικές από τις επιτυχίες του που θα ακούσουμε μαζί με μοναδικές διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από την ελληνική και ξένη ροκ σκηνή.

Σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα οι Lexicon Project μας τραγουδούν «Δεν είναι ο κόσμος για σένα». Ο ήχος τους, έχει χαρακτηρίσει το ύφος και την προσωπικότητα της μπάντας. Ένα πέρασμα από την κιθαριστική ποπ της Μ. Βρετανίας μέχρι τη σύγχρονη ποπ-ροκ ελληνική μουσική σκηνή, με μια πολύ προσωπική και ενδιαφέρουσα ερμηνεία. Η tracklist να σε ταξιδεύει απ’ την Αρλέτα μέχρι τους Beatles σε πλήρη αρμονία. Κομμάτια  όπως το «Ταξίδεψε» , το «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα» και ο «Χειμώνας» ξεχώρισαν στα ραδιόφωνα ενώ οι αρκετές αξιόλογες συνεργασίες τους αποδεικνύουν ότι οι Lexicon Project ήρθαν για να μείνουν και μαζί με τον Δημήτρη Κοργιαλά, υπόσχονται μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «ΜΥΛΟΣ»
ΑΝΔ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 56, ΜΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2310 551838

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 22.00
ΕΙΣΟΔΟΣ : 12 ΕΥΡΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟ / 10 ΕΥΡΩ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here